Hangi internete geçmeliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Türknet Özgür 35 Mbps internet kullanıyorum. 85 Lira Taahhütsüz. Al beğenmezsen kapatırsın...

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Vodofone a geçme de naaparsan yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Benim tavsiyem şu şekilde olur; Operatörleri arayıp sana verebilecek hızları öğrenmelisin. Ayrı eten şöyle bir sorun var. Şuan bütün operatörlerde sorun var. Sürekli akşam saatlerinde yavaşlama oluyor. Kısacası hangi operatöre geçersen geç aynı sorunu yaşama ihtimalin var. Şöyle bir şey yapabilirsin; Taahüt olmayan operatörlerle başlayabilirsin mesela, Türnknet size iyi bir hız veriyorsa Türknet'e geç 1 2 ay dene sorun yaşıyorsan direk iptal et. Başka bir operatöre geç. Altyapıdan altyapıya değişiyor. Mesela biri x operatörü kullanıyorsa ve çok kötüysen sende çok iyi olabiliyor. Altyapıya bağlı.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Öncelikle her firmayı tek tek aramanı ve ne kadar hız verebildiklerini sormalısın. Daha sonra bütçene uygun olan tarifeleri tek tek bir kağıda not et. Ama illa ki firma ismi diyorsan ve modemin varsa türknet çok avantajlı diyebilirim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çalışmalardan dolayı her internet bazen belirli gün sayısı kadar yavaşlıyor ama bence şuan değiştirmene gerek yok gayet güzel bir internetin var

I AM SHERLOCKED
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
dsmart kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaratmiyor iyi gibi ama daha iyisi varsa takipteyim yazarsınız

Üye
5 HİZMET YILI
Yaklaşık 8 senedir superonline kullanıyorum, en ufak bir sıkıntım olmadı. En ufak sorunda hemen çözdüler. Tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Hacı benimde kullanmış olduğum kadarıyla Türknet i tavsiye edebilirim sana

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Dostum güzel karşim bence superonlıne ye geç dur ben sana bi ss atayım bak internet performansına

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Turknet çok iyi bu arada bir araştır istersen aklına yatarsa

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kesinlikle türknet kurulumda sıkıntı çıkarabilir gerisi mükemmel

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bence hiçbirşey farketmiyecek tabiki ilk aldığında gözünü boyamak için iyi tutuyorlar internetini sonrası saçmalıktan ibaret

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hangi wifi alabilirim türk telekom cok yavaş işliyo

Bjorn Lothbrok

B
Millenicoma geçmede neye geçersen geç aşırı ilgisiz merdiven altı çalışan firma. Müşteri hizmetleri sözde var. Netspeed ve Gıbırnet var şuan için arayıp bi konuş bakalım nasıl olsa taahhütsüz belki memnun kalırsın altyapında verebilecekleri hız ne kadar sorgularsın. Gıbırnet diyoruz ama müşteri temsilcileri oldukça bilgili ve ilgili hizmette iyi diyorlar geneli yorumlara baktığım zaman.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
türk telekom pişmanlıktır en iyisi türknet cayma bedelini de karşılıyorlar yanlış değiş isem

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kablonet destekliyorsa kesinlikle tek geçerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...