Hangi internete geçmeliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
XS
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Ttnet ve vodafone uzak dur yeter kardesim suana kadar kullandiklarim bunlar tavsiye edecegim en fazla bu kadar vodafone pismanliktir

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
millenicom önerebilirim güzel kampanyaları var. ama altyapının fiber olursa tam verim alabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sıkıntı olan yer altyapının olmaması altyapı olsa turkcell de iş görür ben şuan altyapısız hangisini tercih edebilirim diye düşünüyorum
Post automatically merged:

aylık fiyatı uçuk görünüyor ama değerlendirmeye alırım teşekkürler

mahallenin konumuna bağlı mı bilmiyorum ttnet çok kötü kimse memnun değil

şuanda superonline kullanıyorum zaten :D
Dostum turkcell super box lar var aslinda biraz fisatlari normale gore yuksek fakat en azindan istedigin gibi tasiyabilirsin yaninda . Basvurdugunda eve gelip olcum yapiyorlar ve eger istedigin sonuc cikmazsa sozlesmeyi imzalamayada biliyorsun hem alirsanda kotali olanlarini almani tavsiye ederim onlarin hiz limitleri yok , kotasi dolduktan sonrada 25 tl civari vererek sinirsiz yapabiliyorsun

What Happn After U Lose
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
superonline better bro

VerifySpoof
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Turkcell Süper online tavsiye ederim gayet hızlı alt yapısı da sağlam

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Turknet e geç kardeş iki kere düşünme derim

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
20200216_121132.jpg
Dostum ben kablonet kullaniyorum 100 mb e kadar ama telefondan aldigi degere bakarsan anlarsin, alt yapin varsa tavsiye ederim (ilk takildiginda cekmistim)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kablonet altyapısı varsa şaşma derim al çok iyi bende altyapı yoktu Türk Telekom’a kaldık ama şuan ondan da memnum.
burda altyapı yok türktelekomda altyapısız aldığın değerleri paylaşabilir misin ?

100 mb ttnet kullanıyorum ortalama 10 mb indirme hızı var cok memnunum zaten halihazırda cogu firma ttnet altyapısı kullanıyor.
biliyorum ama o hızları altyapısız almam mümkün değil

Türkneti Deniyebilirsin

bolgende fiber yoksa hepsi aynı olur bence turknet le tahadutsuz olarak bır dene bence
çoğu öneri türknetten yana tavsiyelerinizi dinlicem saolun

Şuanki hızın cidden çok kötü. Eğer sorun olmazsa alt yapında vesaire ki zaten aradığın zaman bilgileri alıyorsun, Türknet ya da Türk Telekoma geçmen işini görür
telefon olarak tt kullanıyorum 110 mb indirme hızı felan veriyor aslında güzel gibi ama kimse önermiyor

Ttnet ve vodafone uzak dur yeter kardesim suana kadar kullandiklarim bunlar tavsiye edecegim en fazla bu kadar vodafone pismanliktir
telefon olarak daha yeni vodafone dan türk telekoma geçmiş biri olarak katılıyorum sana

kullandın mı daha önce aylık ücreti felan ne oluyor bilgin var mı ?

Superonline fibernet tavsiyem
süper online cekiyosa cok iyi abi
superonline çok öneren var çevremde
ne yazıkki şuan superonline kullanıyorum şikayetim de bu yönde

Altyapın yerindeyse türk telekom
türk telekom önermiyolar hiç dostum önerin için saol

Dostum turkcell super box lar var aslinda biraz fisatlari normale gore yuksek fakat en azindan istedigin gibi tasiyabilirsin yaninda . Basvurdugunda eve gelip olcum yapiyorlar ve eger istedigin sonuc cikmazsa sozlesmeyi imzalamayada biliyorsun hem alirsanda kotali olanlarini almani tavsiye ederim onlarin hiz limitleri yok , kotasi dolduktan sonrada 25 tl civari vererek sinirsiz yapabiliyorsun
superbox öneren çok var türknetle anlaşamazsam ilk tercihim superbox olucak büyük ihtimal

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
burda altyapı yok türktelekomda altyapısız aldığın değerleri paylaşabilir misin ?

biliyorum ama o hızları altyapısız almam mümkün değil

çoğu öneri türknetten yana tavsiyelerinizi dinlicem saolun

telefon olarak tt kullanıyorum 110 mb indirme hızı felan veriyor aslında güzel gibi ama kimse önermiyor

telefon olarak daha yeni vodafone dan türk telekoma geçmiş biri olarak katılıyorum sana

kullandın mı daha önce aylık ücreti felan ne oluyor bilgin var mı ?

ne yazıkki şuan superonline kullanıyorum şikayetim de bu yönde

türk telekom önermiyolar hiç dostum önerin için saol

superbox öneren çok var türknetle anlaşamazsam ilk tercihim superbox olucak büyük ihtimal
Test ettir eger ölçümlerde yüksek cıkarsa tavsiye ederım ayrıca dilediğine yerede götürebilirsin özle bir avantajın var Turcell Super Box da

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
türk telekom kullanıyorudm fakat saçma sapan laglar oluyordu ve gerçekten yavaştı ardıdan türknete geçtim ve şuan çok memnunum

Üye
6 HİZMET YILI
Superonline fiber kullaniyorum eskiden daha iyi performans aliyodum ne alakaysa suan ayni performansi alamiyorum. Superbox arastirayim bari .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...