XS
Süper Üye
Ttnet ve vodafone uzak dur yeter kardesim suana kadar kullandiklarim bunlar tavsiye edecegim en fazla bu kadar vodafone pismanliktir
Dostum turkcell super box lar var aslinda biraz fisatlari normale gore yuksek fakat en azindan istedigin gibi tasiyabilirsin yaninda . Basvurdugunda eve gelip olcum yapiyorlar ve eger istedigin sonuc cikmazsa sozlesmeyi imzalamayada biliyorsun hem alirsanda kotali olanlarini almani tavsiye ederim onlarin hiz limitleri yok , kotasi dolduktan sonrada 25 tl civari vererek sinirsiz yapabiliyorsunsıkıntı olan yer altyapının olmaması altyapı olsa turkcell de iş görür ben şuan altyapısız hangisini tercih edebilirim diye düşünüyorum
Post automatically merged:
aylık fiyatı uçuk görünüyor ama değerlendirmeye alırım teşekkürler
mahallenin konumuna bağlı mı bilmiyorum ttnet çok kötü kimse memnun değil
şuanda superonline kullanıyorum zaten![]()
burda altyapı yok türktelekomda altyapısız aldığın değerleri paylaşabilir misin ?Kablonet altyapısı varsa şaşma derim al çok iyi bende altyapı yoktu Türk Telekom’a kaldık ama şuan ondan da memnum.
biliyorum ama o hızları altyapısız almam mümkün değil100 mb ttnet kullanıyorum ortalama 10 mb indirme hızı var cok memnunum zaten halihazırda cogu firma ttnet altyapısı kullanıyor.
Türkneti Deniyebilirsin
çoğu öneri türknetten yana tavsiyelerinizi dinlicem saolunbolgende fiber yoksa hepsi aynı olur bence turknet le tahadutsuz olarak bır dene bence
telefon olarak tt kullanıyorum 110 mb indirme hızı felan veriyor aslında güzel gibi ama kimse önermiyorŞuanki hızın cidden çok kötü. Eğer sorun olmazsa alt yapında vesaire ki zaten aradığın zaman bilgileri alıyorsun, Türknet ya da Türk Telekoma geçmen işini görür
telefon olarak daha yeni vodafone dan türk telekoma geçmiş biri olarak katılıyorum sanaTtnet ve vodafone uzak dur yeter kardesim suana kadar kullandiklarim bunlar tavsiye edecegim en fazla bu kadar vodafone pismanliktir
kullandın mı daha önce aylık ücreti felan ne oluyor bilgin var mı ?o2 superbox
Superonline fibernet tavsiyem
süper online cekiyosa cok iyi abi
ne yazıkki şuan superonline kullanıyorum şikayetim de bu yöndesuperonline çok öneren var çevremde
türk telekom önermiyolar hiç dostum önerin için saolAltyapın yerindeyse türk telekom
superbox öneren çok var türknetle anlaşamazsam ilk tercihim superbox olucak büyük ihtimalDostum turkcell super box lar var aslinda biraz fisatlari normale gore yuksek fakat en azindan istedigin gibi tasiyabilirsin yaninda . Basvurdugunda eve gelip olcum yapiyorlar ve eger istedigin sonuc cikmazsa sozlesmeyi imzalamayada biliyorsun hem alirsanda kotali olanlarini almani tavsiye ederim onlarin hiz limitleri yok , kotasi dolduktan sonrada 25 tl civari vererek sinirsiz yapabiliyorsun
Test ettir eger ölçümlerde yüksek cıkarsa tavsiye ederım ayrıca dilediğine yerede götürebilirsin özle bir avantajın var Turcell Super Box daburda altyapı yok türktelekomda altyapısız aldığın değerleri paylaşabilir misin ?
biliyorum ama o hızları altyapısız almam mümkün değil
çoğu öneri türknetten yana tavsiyelerinizi dinlicem saolun
telefon olarak tt kullanıyorum 110 mb indirme hızı felan veriyor aslında güzel gibi ama kimse önermiyor
telefon olarak daha yeni vodafone dan türk telekoma geçmiş biri olarak katılıyorum sana
kullandın mı daha önce aylık ücreti felan ne oluyor bilgin var mı ?
ne yazıkki şuan superonline kullanıyorum şikayetim de bu yönde
türk telekom önermiyolar hiç dostum önerin için saol
superbox öneren çok var türknetle anlaşamazsam ilk tercihim superbox olucak büyük ihtimal
taahhütün bitmesini bekliyorum bakalım teşekkürlerTest ettir eger ölçümlerde yüksek cıkarsa tavsiye ederım ayrıca dilediğine yerede götürebilirsin özle bir avantajın var Turcell Super Box da
Rica ederim yardimci olabildiysem ne mutlu banataahhütün bitmesini bekliyorum bakalım teşekkürler