Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ilk olarak anakartının modeli nedir onu yazarsan ona göre işlemci önerebilirim ( amd ile intel aynı anakartta takamıyoruz o yüzden ) ve ne amaçlı kullanacaksın
eğer "ben çok zenginim çok param var diyosan intel" ama benim bütçem kısıtlı 1000-2000 tl bütçem var ama kral gibi de oyun oynamak istiyorum diyosan amd daha üstü yoktur
It also depends on what motherboard you have right now unless you switch motherboards too. AMD and Intel use different motherboards. What is the current card you're using and are you planning to change motherboards too?
Bence kral şöyle yapabilirsin; Amd ryzen 5 2600x, sizin için ideal bir seçim olabilir. 6 çekirdekli, 12 threads ve 3.6GHz'lik bir saat hızıyla, daha pahalı olan Intel core i5-8600k'dan daha iyi bir performans elde edersiniz. Bir bonus olarakta, dahil muhteşem bir rgb cpu soğutucusu elde etmiş olursunuz.