Hangi İşletim Sistemi daha iyi olur benim için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba Sistem bilgilerim böyle: Amd Athlon X2 64 2.4ghz 3gb ddr 2 ram Nvidia geforce gt 220 2gb ve birde 300 gb harddisk

ben Windows 7 kullanıyordum fakat desteği kestiler ben de windows 8.1 yükledim gayet akıcıydı harddisk olmasına rağmen 10 saniye gibi bir sürede açılıyordu ama bazı uygulamaları kullanamıyordum ve arada uygulama içi çökmeler yaşanıyordu. bende gidip Windows 10 home yükledim baya bir ayar yaptım sorun pek çözülmüş gibi değil oyun hala kasıyor acaba hangi windows sistemini yüklesem bilgisayarım kasmaz oyunları güzel oynatır? evet sistemim kötü ama 50 fps alıyordum normalde önceden şimdi düştü fpsim acaba windows 7 ye dönsem mi diye düşünüyorum.​

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows 10 super lite kullan önerim ghost spectre

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam yt de best pc os diye aratarak araştırmanızı yapabilirsiniz kesinlikle faydasını görüceksiniz özellikle ram bakımından ve kendine uygun olanı seçebilirisin .lakin belirtmekte fayda var bunlar güvenli değildir herhangi bir alışveriş vs işlem yapmaınızı tavsiye etmem

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Winodws 7 kur kafan rahat takıl dostum windows 10'da çok gereksiz uygulamalar arkada çalışıyor ne kadar lite versiyon'da yüklesen gene illaki arkaplanda çalışacak uygulamalar olur

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
Merhaba Sistem bilgilerim böyle: Amd Athlon X2 64 2.4ghz 3gb ddr 2 ram Nvidia geforce gt 220 2gb ve birde 300 gb harddisk

ben Windows 7 kullanıyordum fakat desteği kestiler ben de windows 8.1 yükledim gayet akıcıydı harddisk olmasına rağmen 10 saniye gibi bir sürede açılıyordu ama bazı uygulamaları kullanamıyordum ve arada uygulama içi çökmeler yaşanıyordu. bende gidip Windows 10 home yükledim baya bir ayar yaptım sorun pek çözülmüş gibi değil oyun hala kasıyor acaba hangi windows sistemini yüklesem bilgisayarım kasmaz oyunları güzel oynatır? evet sistemim kötü ama 50 fps alıyordum normalde önceden şimdi düştü fpsim acaba windows 7 ye dönsem mi diye düşünüyorum.​

Ssd 'siz windows 10 kullanmak işkencedir. Windows 8.1 de daha stabil calisacaktir sistemin

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Windows 7de kasmaz hiç ama windows 7 artık çoğu şeyi desteklemiyor windows 8.1 iyi olur

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Windows 8.1 sl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...