Hangi mesleğe atılmalıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herrrrrkese selam MH ailesi öncelikle Lise 1 de top oynarken röveşata çektikten sonra sağ bileğim kırılmıştı ve platin takılmıştı sınıfta kaldım ikinci sene tekrardan lise 1 den başladım İmam hatiplere beden koymuşlardı :D Okulun 3.cü günü yine bir maçta röveşata çekince 3 4 ay arayla ikinci kez aynı yerden sağ bileğimi 2.ci kez kırdım ve sağ bileğimde 2 platin oldu şimdi ağır iş yapamıyorum girdiğim yerden 2.ci günü çıkartılıyorum hafif meslekler var evet ama çoğu lise diploması şart diyor peki sizin tavsiyeleriniz nedir hangi mesleğe atılmalıyım ve şuan 18 yaşımı doldurdum..

Son düzenleme:
Software Engineer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
neye yatkınlığın varsa onun üzerine git futbol hayatı senin için riskli denemeni tavsiye etmem bilgisayarla aran iyiyse bilgin varsa veya fark etmez öğrenebilirsin ve bu yolda yürüyebilirsin

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Gerekeni yaptık Clarke
Banlı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Niye Bir Meslek Okuluna Veya Meslek Lisesine Gitmedinki Şimdi Bir Uğraştığın Dal Yok Bari Bir Yerde Çıraklık Yap Kafan Yatarsa Sınavlarına Gir
Çıraklık okulunada gittim kuaförlük bilek titriyor diye oda olmadı

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Yazılıma yönelmeni tavsiye ederim kardeşim

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Yani ayakta durmanda sorun yoksa eğer, Aşçılık mesleğini önerebilirm, 0dan başlayıp temel becerileri edinerek gayet ve gayet bir yerlere gelebilirsin, kendim aşçı olduğumdan önerebileceğim bir meslek. Ağır olarak maks 20 30 kilo arası kaldırırsın ki oda 2 kişi kaldırırsınız yaklaşık 10 saniye yada 10 metre kadar olur fazlası olmaz, ama yorucu bir meslek

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Autocad öğrenmeni tavsiye ederim diploman olmasa bile iyi bir iş bulabilirsin.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Açıktan Liseye gidebilirsin :) 2 senede mevzun oluyorsun gerçekten çalışırsan ayrıca askerliği tecil etmek için bunu yapmalısın , Mezun oluncada Tek bir sınav ile devlet dairesinde masa başı rezerve işi yapabilirsin :)

Üye
6 HİZMET YILI
kendini nerde nasıl mutlu hissediyorsan nerde başarılıysan o meslekten yürü bence

Onaylı Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Acıktan oku ya da neye yatkınsan onunla ilgilen

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
biraderim ne olursa olsun okumaktan vazgeçme memur olmaya bak en azından liseyi açıktan bitir kpss ye hazırlan hiç bir şey için geç değildir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
meu você não tem sorte no trabalho no escritório

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
seni tanımadan senin için bu kararı vermek zor neyle uğraşmak istersen o dala yönelmelisin ama bence yazılım mühendisliği güzel

Notorious and cold like the downtown streets
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
en çok sevdiğin şey en iyisi olurdu

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
yani asgari ücret alma yeter krşm :d
Siz şehirdekilere bakıyorumda nasıl 2300 tl'ye geçinebiliyorsunuz anlamış değilim ev kirası çocuk harçlığı derken ay sonuna doğru küçük emrah oluyoruz vay anasını o_O

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...