Seçkin Üye
Link atar mısın cok aradim ama 1900 tlnin altinda viewsonic dışında 21 incten buyuk monitör bulamadim.kanka alacaksan samsungun 144hz 1 ms var 1600 lira bişey fiyatına göre çok iyi fps oyunları oynayacaksan onu almanı öneririm
Teşekkürler dostumBrom fps oyun amaçlı kullanacaksan 1ms 144 büyük farkla önde fakat iş için kullancaksan inç sanki daha ön planda oluyor açıkçası ben çalışırken 27 inç ile çok rahat çalışıyorum.
attıklarının en iyisi samsung g3Arkadaşlar selam çoğunlukla yazilim icin kullanacağim ara sıra lol minecraft ve metin2 oynuyorum. Bütçem max 2400-2500 tl. Lutfen uzerine biraz daha koy şunu al demeyin ustune 1tl bile koyamam. Biraz baktim birkac tane sectim ancak kararsızım. Linkleri aşaği bırakıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Benim aklima en çok yatan 24 inç 144hz 1ms samsung odyssey g3 oldu pivot özelliği falan da var. Bu arada bilgisayarımda display portum yok hdmi ve vga portum var.
attıkların arasında söylediğin en iyisi, şahsen diğerleri zaten 75 hz.Arkadaşlar selam çoğunlukla yazilim icin kullanacağim ara sıra lol minecraft ve metin2 oynuyorum. Bütçem max 2400-2500 tl. Lutfen uzerine biraz daha koy şunu al demeyin ustune 1tl bile koyamam. Biraz baktim birkac tane sectim ancak kararsızım. Linkleri aşaği bırakıyorum.
Benim aklima en çok yatan 24 inç 144hz 1ms samsung odyssey g3 oldu pivot özelliği falan da var. Bu arada bilgisayarımda display portum yok hdmi ve vga portum var.
dostum yazımda zaten temel olarak yazılım için olacağını söyledimNe yapacağına bağlı değişir benim düşüncem en alttakinden yana
Samsung Odyssey G3 24” 1 Ms 144 Hz Freesync (Dp + Hdmı, Has+Pivot) Full Hd Monitör LS24AG300NUXUF
o 75hz 5ms monitörlere o kadar para verilmez dostum bu monitörü al aldığına deysin
fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlariş için 60 hz ya da 144 hznin bi farkı olmaz fakat gaming için kesinlikle 144hz
Okudum dostum sadece yazılım için kullanacaksan en alttaki işini çok rahat görürcurved monitörleri yazılım için pek uygun görmüyorlar yoksa bunu ben de çok beğendim
Post automatically merged:
dostum yazımda zaten temel olarak yazılım için olacağını söyledim
kardeşim max 2500 diyorum 3500 tllik monitör öneriyorsun
Post automatically merged:
fikirleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
144 hz hp kanksArkadaşlar selam çoğunlukla yazilim icin kullanacağim ara sıra lol minecraft ve metin2 oynuyorum. Bütçem max 2400-2500 tl. Lutfen uzerine biraz daha koy şunu al demeyin ustune 1tl bile koyamam. Biraz baktim birkac tane sectim ancak kararsızım. Linkleri aşaği bırakıyorum.
hayır kendim arayıp bu fiyata bunları bulabildim illa burdan olmak zorunda değil önerilere açığım. bu hafta almam lazım.İllaki attıkların arasından mı alacaksın? bir de ne zaman almayı düşünüyorsun ?
ona göre farklı monitör önereyim veyahut yakınlarda indirim varsa bekleyebilirsin biraz daha.
hayır kendim arayıp bu fiyata bunları bulabildim illa burdan olmak zorunda değil önerilere açığım. bu hafta almam lazım.
çok teşekkür ederim bu g3 te beni tek endişelendiren şey ghosting oldu.. sanırım bu fiyatlardaki monitörlerde ghosting olmayan monitör bulumuyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapsepette 1979 liraya geliyor fiyat olarak çok sıkışıksan bunu tavsiye ederim, ancak tabikide senin bıraktığın g3 daha kaliteli, bıraktığım monitörü kendimde daha önce kullandım bir sıkıntısını görmedim ancak 300 lira için kaliteden ödün verme derim.
Birde bunu buldum fiyat olarak en ucuzuBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap1940tl ama pek sağlıklı durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?