Hangi monitörü tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Biliyorsunuz 1-2 gün önce bilgisayar konusu açmıştım. Kasayı hallettik geriye monitör kaldı, hangisini alsam daha iyi olur?

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 2K 1ms 144Hz FreeSync 2 HDR600 Kavisli VA QLED Oyuncu Monitör​

ben bunu kullanıyorum gayet memnunum ayakları masanın heryerini kaplıyor büyük olduğu için ama ayak için aparat yaptım özel gayet güzel

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

Samsung LC27HG70QQMXUF 27" 2K 1ms 144Hz FreeSync 2 HDR600 Kavisli VA QLED Oyuncu Monitör​

ben bunu kullanıyorum gayet memnunum ayakları masanın heryerini kaplıyor büyük olduğu için ama ayak için aparat yaptım özel gayet güzel
aynısı bende var dostum aşşırı iyi monitör 2 senedir kullanıyorum 1800r olması 27 inch büyüklüğünü hissettirmiyor fps oyunlarında çatır çutur sıkıntısız gidiyor evelallah
Post automatically merged:

Tavsiyem MSI OPTIX monitörlerdir. Ben de kullanıyorum gayet kullanışlı. Şöyle bir örnek verebilirim.
dostum ölü piksel ve ghosting bu monitörlerde diğerlerine nazaran az da olsa var ve can sıkıcı durum üstelik 2.5bin vericeksin 1080p mi alıcaksın al bendeki monitörü uzun süre kullan geçen de eniştem almıştı monitör gayet iyi ancak ölü piksel çıktı köşede 2 tane ve 120hz çalışıyor 120 hz muhabbeti büyük ihitmalle ekran kartı eski olduğu içindir ancak vermeye değmez o paraya daha iyi 2k monitörler alırsın örneğin:

gibi

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
3.'nün performans açısından iyi olacağını düşünüyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
knk bu sitelerden alma incehesap die bir site var cuma günleri indirime girio hemde uygun bi bak derim bende ordan alcam

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Hiçbirinde panel türünü göremedim ama va panel ve tn panel önermem ghosting problemi ve görüntü yırtılması oluşur çok rahatsız eder oyundan soğutur ips panel olanı almanı öneririm

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI

ViewSonic VX2458-C alman daha iyi olur şahsen kavisli monitörleri güzel bulmam ama aralarında en beğeneceğin bu olur​

Üye
10 HİZMET YILI
Merhaba,

Son linkteki monitör yani (Dell S2422HG 23.6 165Hz 1ms) Monitör senin için ideal olacak bir monitördür. Hem hertz bakımından diğer monitörler ile kıyaslarsan daha çok hertz değeri olduğunu göreceksin gerek MMOFPS oyunlarında bu fark senin için daha iyi olacaktır.

Üye
10 HİZMET YILI
Kanka senin monitörlere biraz baktımda benim tavsiyem monitör alıcaksan msi marka al senin fiyat bandında birtane buldum istersen biraz bakın

MSI Optix G24C6 24​

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
3. Monitor Ucuz fiyata daha iyi gibi duruyor şuana kadar bunun gibisini görmedim keşke daha önceden görüp alsaymışım

PALA
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI

BUNU ALMAN SENİN İÇİN DAHA İYİ OLUR

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba bence monitör olarak eğer online oyun oynarım dersen LED monitör tavsiye ederim ancak ben Call of Duty , Asassin's Creed gibi hikaye odaklı oyun oynarsan eğer IPS monitör tavsiye ederim hatta curved ekran lar felan çok keyif verir . Bir tavsiyem daha IPS alırsan Samsung eğer LED alırsanda ASUS TUF serisini tavisye ederim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...