16 Haz 2019 #1 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar anketime hoş geldiniz hangi hat iyi ise oyumuzu kullanıp neden o hat neden seçmeliyim bir kaç cümle ile açıklarsanız sevinirim teşekkürler
Merhaba arkadaşlar anketime hoş geldiniz hangi hat iyi ise oyumuzu kullanıp neden o hat neden seçmeliyim bir kaç cümle ile açıklarsanız sevinirim teşekkürler
16 Haz 2019 #2 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI En iyisi türkcell heryerden çekiyor nerdeyse türk telekom kullanıyorum tam bir rezalet. Türk telekom para avcısı. Oyla 0 Olumsuz oyla
En iyisi türkcell heryerden çekiyor nerdeyse türk telekom kullanıyorum tam bir rezalet. Türk telekom para avcısı.
16 Haz 2019 #3 Luciquad L Ultra Üye Katılım 16 Eyl 2018 Mesajlar 1,810 Çözümler 2 Tepki puanı 901 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Turkcell = Sabit Fiyat + Her Yerde Çekiyor + Verimli Hız Turk Telekom = Artan Fiyat + Az Çekiyor + Düşük Hız + Çok Fazla İnternet Tükenimi Vodafone = Az İnternet + Sabit Fiyat + Verimli Hız + Orta Derece Çekim Alanı Oyla 0 Olumsuz oyla
Turkcell = Sabit Fiyat + Her Yerde Çekiyor + Verimli Hız Turk Telekom = Artan Fiyat + Az Çekiyor + Düşük Hız + Çok Fazla İnternet Tükenimi Vodafone = Az İnternet + Sabit Fiyat + Verimli Hız + Orta Derece Çekim Alanı
16 Haz 2019 Konuyu başlatan #4 By ŞaHaNe ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM Efsane Üye Katılım 26 Şub 2016 Mesajlar 11,174 Çözümler 139 Tepki puanı 3,968 Ödüller 19 Yaş 27 10 HİZMET YILI Turkcell pahalı vodofon uygun gibi ben Türk telekomum ama öyle saçma yerlerde çekememezlik yapıyor ki insanı deli ediyor Oyla 0 Olumsuz oyla
Turkcell pahalı vodofon uygun gibi ben Türk telekomum ama öyle saçma yerlerde çekememezlik yapıyor ki insanı deli ediyor
16 Haz 2019 #5 of nope king Griffin Premium Katılım 2 Haz 2018 Mesajlar 2,238 Çözümler 4 Tepki puanı 1,101 Ödüller 12 8 HİZMET YILI By ŞaHaNe' Alıntı: Turkcell pahalı vodofon uygun gibi ben Türk telekomum ama öyle saçma yerlerde çekememezlik yapıyor ki insanı deli ediyor Genişletmek için tıklayın ... yani turckel sanırsam 120 tl bence kıy paraya al pişman etmez ve bir sürüde internet ödüleri var internetsiz kalmazsın. Oyla 0 Olumsuz oyla
By ŞaHaNe' Alıntı: Turkcell pahalı vodofon uygun gibi ben Türk telekomum ama öyle saçma yerlerde çekememezlik yapıyor ki insanı deli ediyor Genişletmek için tıklayın ... yani turckel sanırsam 120 tl bence kıy paraya al pişman etmez ve bir sürüde internet ödüleri var internetsiz kalmazsın.