Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben en çok Pubg de bu duyguya kapıldım. İlk baş dedik yarış atı gibi yardır magicler mi dersin her şey 8 sezon 9.sezon bıraktım 10. sezon yarısında geri geleyim dedim kullandığım hile fiks yemiş Allahtan kısa süre ban attıydılar. Sonra tekrar başladım 3 4 sezon ban yemeden gittim. Sonra gene tek tek parça parça ban yemeye başladım artık hesap kara listede mimlenmiş hale geldiydi.Canı sıkılan ban atıyordu. En son sinir olduğum şey ise Bra ekibine yayında denk geldim oynarlarken yanlarında birisi vardı bariz hile olduğunu hile olan herkes anlar bende dalga geçer gibi tek onu bayıyordum. Finalde hepsini öldürdüm. 1 oyun oynarken tam ortasında ban yedim ömürlük yaptılar
lol script ile oynamak birde syndra veya samira aldıysam cok zevkli oluyor onun dışında birde pubgde hile acıyordum ama son zamanlarda aimbot calışmıyor