hangi pc daha iyi, pek anlamıyorum yardımmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Bir çoğu kişiden fikir aldım. Herkes farklı bir şey dedi. Sizce hangisi iyi? Zaman ayırıp bi bakarsanız sevinirim :}
Bilgisayar almakta amacım bigisayarımın eskimesi oyunları açmaması. Oynıcağım oyunlar PUBG, GTA, SİMS, COUNTER STRİKE VE GÜNCEL OYUNLAR
1=
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2=

3=

4=

5=

6=

7=

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

ve

2 arasındaki fiyat baya fazla bi bütçe verseydin ona göre seçseydik daha iyi bir kasa toplayabilirdin

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bütçen varsa en iyi kasa bu. Harika bir Fiyat Performans Ürünü.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
2. ve 3. diğerlerine göre daha iyi bence. İkisinden birini almanı tavsiye ederim. //2. attığın sistemi kullanıyorum ve aynı siteden aldım :) Gayet yeterli performansı veriyor. Pubg, CS, Gta 5 gibi oyunlarda gayet akıcı oynuyorum. şuan 300 lira indirime bile girmiş; yanı alırsan al derim.
3. sistem oyunlarda vereceği performansı değişken. Tabii ki iyi ve yeterli performans verecektir. Lakin bütçene de bağlı tabi. Senin bileceğin artık. Ek olarak test videolarından karşılaştırarak gözden geçirebilirsin. Bazen eşit, bazen yüksek ve bazen de düşük kalabiliyor oyuna göre (ekran kartı için dedim bunu; GTX 1660 vs RX 570).

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
3ü al temiz ilerde sıkıntı çekmezsin

Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
itopyadan bırsey alma sakın cogu gereksız burdakıler
bunu al tasvıye ederım

Üye
6 HİZMET YILI
hangisini alayım? bilemedim

bumu? yoksa
2. numara mı?

Üye
6 HİZMET YILI
2. ve 3. diğerlerine göre daha iyi bence. İkisinden birini almanı tavsiye ederim. //2. attığın sistemi kullanıyorum ve aynı siteden aldım :) Gayet yeterli performansı veriyor. Pubg, CS, Gta 5 gibi oyunlarda gayet akıcı oynuyorum. şuan 300 lira indirime bile girmiş; yanı alırsan al derim.
3. sistem oyunlarda vereceği performansı değişken. Tabii ki iyi ve yeterli performans verecektir. Lakin bütçene de bağlı tabi. Senin bileceğin artık. Ek olarak test videolarından karşılaştırarak gözden geçirebilirsin. Bazen eşit, bazen yüksek ve bazen de düşük kalabiliyor oyuna göre (ekran kartı için dedim bunu; GTX 1660 vs RX 570).
maalesef 5k bütçem yok. 2.sini ben kendim kullaniyorum demişşin. nasıl performans? güncel oyunları açıyormu?

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
maalesef 5k bütçem yok. 2.sini ben kendim kullaniyorum demişşin. nasıl performans? güncel oyunları açıyormu?
Pubg mobile ve Call Of Duty mobile oyununda da gayet akıcı oynuyorum; hoş 60 Fps sınırı var ama 60 Fps alıyorum sürekli zaten. Pubg Lite oyununda, ultra ayarlarda 140+ Fps alıyorum rahat; Steam versiyonu denemedim. Fps oyunu olarak ise misal zulu içinde gayet yeterli performans veriyor. Maksimum ayarlarda 120+ fps alıyorum. Odadaki kişi sayısı az ise 200 :D Yani zaten her oyunu oynatır sana mutlaka. Lakin oyunun grafiklerine de bağlı.
En iyisi test videolarını izle daha iyi kavrarsın olayı. "Ryzen 5 2600 + RX 570" diye aratır isen bir çok video bulabilirsin.

Üye
6 HİZMET YILI
Pubg mobile ve Call Of Duty mobile oyununda da gayet akıcı oynuyorum; hoş 60 Fps sınırı var ama 60 Fps alıyorum sürekli zaten. Pubg Lite oyununda, ultra ayarlarda 140+ Fps alıyorum rahat; Steam versiyonu denemedim. Fps oyunu olarak ise misal zulu içinde gayet yeterli performans veriyor. Maksimum ayarlarda 120+ fps alıyorum. Odadaki kişi sayısı az ise 200 :D Yani zaten her oyunu oynatır sana mutlaka. Lakin oyunun grafiklerine de bağlı.
En iyisi test videolarını izle daha iyi kavrarsın olayı. "Ryzen 5 2600 + RX 570" diye aratır isen bir çok video bulabilirsin.
60 Fps sınırı var derken?
60 Fps'den aşağıya düşmüyor anlamındamı?

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bütçem uygun diyorsan uzan vadeli bir sistem olarak unlost eco öneririm

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Eninde sonunda bu iş bütçeye bakıyor arkadaşım. Eğer az biraz anlıyorsan toplama işinden parça parça al. Değişik sitelerde zaman zaman indirimler oluyor. Güzel bir sistem ayarla, donanımların fiyatlarını netten kontrol et sık sık. İndirime düşeni al. Şahsen 6-7 bin liralık sistemi 5e ayarladım. Haa eline hemen geçmiyor sistem, aldığım parça kargodan geliyor bekliyor 2-3 hafta ben diğer parçaları da ucuza denk getirene kadar ama fiyat farkı muazzam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...