Onaylı Üye
Rami 16 GB yapmak istiyorum hangi rami almalıyım ? bilgisayarda tek 8 gb ram var 1600 mhz ddr3 ama emin olamadım hangi marka ve modeli alıyım
Acer aspire vn7-571g-52zy modeli yani ram'in tam modelini bilmiyorum : ekran kartı gtx 950mAnakartınızın ve işlemcinizin desteklediği düzeydeki bir Ram'i alabilirsiniz. Kafanıza göre Ram almayın. Şuan kullandığın sistemi detaylı olarak yazsaydın yardımcı olabilirim. Ya da kısa çözüm şuan kullandığın Ram'in aynısını alman lazım. Yoksa Mavi ekran hatası yemekten feleğin şaşar![]()
dostum şöyle yapmalısın 16 gb ram yapmak istiyorsan 8x8 16 gb ram yapmalısın ki pc drop ve kasmadan rahat çalışsın sana öneri yapabileceğim ram cinsleri dual kit olması corsair harici bütün ram marka ve modellerine göre seçim yapıp alabilirsinHocam ikiside tek ram 1.derken ?
bilgisayarda tek 8 gb ram var 1600 mhz ddr3 ama emin olamadım hangi marka ve modeli alıyım
teşekkür ederimdostum şöyle yapmalısın 16 gb ram yapmak istiyorsan 8x8 16 gb ram yapmalısın ki pc drop ve kasmadan rahat çalışsın sana öneri yapabileceğim ram cinsleri dual kit olması corsair harici bütün ram marka ve modellerine göre seçim yapıp alabilirsin
unutma tek ramli pc her zaman yük altında çok zorlanır
herkes 1.si daha iyi yazmış arkadaşlar 2 resimde aynı pc özeliklerine ait
biri memory biri spd bölümleri![]()
seçtiğin ram, laptop içindir. Önerim = Kingston HyperX Fury Black 8GB 1600MHz DDR3 Ramteşekkür ederimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu almayı düşünüyorum sizce nasıldır
Pc in laptop ise bu ramler pc için uygun dostumteşekkür ederimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu almayı düşünüyorum sizce nasıldır
Alabilirsin herhangi bir sıkıntı çıkmaz .teşekkür ederimBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbunu almayı düşünüyorum sizce nasıldır