Ben Türknette kararsız kaldım ve ayrıca cayma bedeli benim 900Ben de aynı paketi kullanıyorum ek olarak tivibu falan var aylık 128 TL ödüyorum 35 mbps TürkTelekom. 4 ay sonra taahhüt bitiyor TürkNet, Millenicom ya da kablonet düşünüyorum hepsiyle bir bir görüşüp müşteri hizmetlerini biraz dinleyip ona göre karar vericem
not : 4 ay kalan taahhüdü iptal etmek istediğimde 1200 TL cayma bedeli çıkarttılar xd
Alt yapım 100 megabit destekliyor.Türk Telekom 35mbps veriyorsa altyapın 75 falandır büyük ihtimal. Türk Net'de 90 veya 95 TL olması gerek 100mbps'e kadar veriyorlar altyapın desteklerse. 35MBPS ise 85 TL
Gibir nette 100 mbps 85 tlAlt yapım 100 megabit destekliyor.
şöyle ki binaya kadar geliyor fakat daireler cat-6 kablo ile geldiği için vdsl-2 oluyor. Ayrıca hocam ping çok değil mi?türknet kulanıyorum alt yapın fiber destekliyorsa kesinlikle tavsiye ederim şuan 85 tl ödüyorum ama 99 tl olarak güncellenecek temmuz ayından itibaren ki alt yabın fiber olmasa dahi alt yapının desteklediği hızı veriyor
şimdi taahütsüz diyorsun da her ay fiyatı artış göstermez mi?Taahütsüz turknet yada millenicoma bir bak derim turknet kullanıyorum 100 tl oldu fiyatı ama kullanıyorum memnunum
Anladım yok yani anlaşma olmayınca arıtrabilirler de ondan sordumyok sabit kanka ben 100 tl ödüyom
Vodofone biraz pahalıya kaçıyor gibiSelamın Aleyküm bence Vodafo alınmalı tabiki bu yerleşim yerinize göre değişir Ben görüşüm budur
yıllık fiyatlandırma oluyor ekonomiye göreşimdi taahütsüz diyorsun da her ay fiyatı artış göstermez mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?