Hangi Servis Sağlayıcısını Önerirsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
bu soru adresine göre çok fazla değişiklik göstermekte hizmet alan komşularına danışmanda fayda var.Ben türknet kullanıyorum internet olarak güzel ping,hız vs olsun.Ama herhangi bir sorunum olduğunda çözülmesi çok fazla zaman alıyor.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
bu soru adresine göre çok fazla değişiklik göstermekte hizmet alan komşularına danışmanda fayda var.Ben türknet kullanıyorum internet olarak güzel ping,hız vs olsun.Ama herhangi bir sorunum olduğunda çözülmesi çok fazla zaman alıyor.
Çözülme süreci uzun olduğunu biliyorum fiyat olarakta Türk net kafamda alt yapım 100 megabit destekliyor. Ping kaç oluyor sende ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kablonet kullanıyorum, çok memnunum
Post automatically merged:

Tabii nerede oturduğunuz da çok önem arz etmekte. Şahsen eskiden oturduğum binada altyapı sağlam değilken; şu an oturduğum yerde fiber mevcut. Bu da önemli bir ayrıcalık sağlamakta benimle aynı paketi kullanıp fiberi bulunmayanlara karşın

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Çözülme süreci uzun olduğunu biliyorum fiyat olarakta Türk net kafamda alt yapım 100 megabit destekliyor. Ping kaç oluyor sende ?
oyun için konuşacak olursam (cs go) 50 60 ping oluyor genelde yoğun saatlerde bu 100 olabiliyor.Türk telekomda iken ping daha stabildi.Ama hız olarak baya fark var tabi

Öğreniyor Hayatı
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben şuan millenicom kullanıyorum ve memnunum 16 mb dowloand alıyorum upload 1 .D 85 tl ye 35 mb hız da internet veriyorlar ilk 3 ay 70 geri kalan 9 ay 85 tl bence al

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
oyun için konuşacak olursam (cs go) 50 60 ping oluyor genelde yoğun saatlerde bu 100 olabiliyor.Türk telekomda iken ping daha stabildi.Ama hız olarak baya fark var tabi
Türk Telekom’da Ping olarak kaçı görüyordun?

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Türk Telekom’da Ping olarak kaçı görüyordun?
65-70 arası görüyordum ama her saat stabildi.Türknet benim için sorunum olmadığında daha güzel fakat ufak bir sorunum olsa bile çözmeleri çok vakit alıyor.İlk başta geçtiğimde teknik destek mesajlarını atsam kafayı yersin 3 hafta sonra gayet güzel bir internet deneyimi beni karşıladı orası ayrı.

Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
65-70 arası görüyordum ama her saat stabildi.Türknet benim için sorunum olmadığında daha güzel fakat ufak bir sorunum olsa bile çözmeleri çok vakit alıyor.İlk başta geçtiğimde teknik destek mesajlarını atsam kafayı yersin 3 hafta sonra gayet güzel bir internet deneyimi beni karşıladı orası ayrı.
Türknet hız konusunda pişman etmende ping konusunda eder mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...