- Konuyu başlatan
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Marka?bu nete aylık 70 tl veriyorum
Marka?bu nete aylık 70 tl veriyorum
Çözülme süreci uzun olduğunu biliyorum fiyat olarakta Türk net kafamda alt yapım 100 megabit destekliyor. Ping kaç oluyor sende ?bu soru adresine göre çok fazla değişiklik göstermekte hizmet alan komşularına danışmanda fayda var.Ben türknet kullanıyorum internet olarak güzel ping,hız vs olsun.Ama herhangi bir sorunum olduğunda çözülmesi çok fazla zaman alıyor.
oyun için konuşacak olursam (cs go) 50 60 ping oluyor genelde yoğun saatlerde bu 100 olabiliyor.Türk telekomda iken ping daha stabildi.Ama hız olarak baya fark var tabiÇözülme süreci uzun olduğunu biliyorum fiyat olarakta Türk net kafamda alt yapım 100 megabit destekliyor. Ping kaç oluyor sende ?
Türk Telekom’da Ping olarak kaçı görüyordun?oyun için konuşacak olursam (cs go) 50 60 ping oluyor genelde yoğun saatlerde bu 100 olabiliyor.Türk telekomda iken ping daha stabildi.Ama hız olarak baya fark var tabi
65-70 arası görüyordum ama her saat stabildi.Türknet benim için sorunum olmadığında daha güzel fakat ufak bir sorunum olsa bile çözmeleri çok vakit alıyor.İlk başta geçtiğimde teknik destek mesajlarını atsam kafayı yersin 3 hafta sonra gayet güzel bir internet deneyimi beni karşıladı orası ayrı.Türk Telekom’da Ping olarak kaçı görüyordun?
Türknet hız konusunda pişman etmende ping konusunda eder mi?65-70 arası görüyordum ama her saat stabildi.Türknet benim için sorunum olmadığında daha güzel fakat ufak bir sorunum olsa bile çözmeleri çok vakit alıyor.İlk başta geçtiğimde teknik destek mesajlarını atsam kafayı yersin 3 hafta sonra gayet güzel bir internet deneyimi beni karşıladı orası ayrı.