Onaylı Üye
hocam legit oynasam da mı ban yerim? Emülatörde kullanınca yemiyordum legit oynayarak telefonda bi farklılığı mı var?knk hile almak mantıksız her türlü ban atıyor artık ban yemesek cok güzeldi
knk mobilde cok oyuncu var ondan güvenlik önkemi daha çok alınıyor mobilde ban yeme riskin yüksek güvenlik merkezinde video ları izleyince çok fazla möbil hileci karşımıza geliyorhocam legit oynasam da mı ban yerim? Emülatörde kullanınca yemiyordum legit oynayarak telefonda bi farklılığı mı var?
işte hocam legit oynayacağım için güvenlik merkezine takılma gibi bi ihtimalim olduğunu düşünmüyorum benim sorum sistem otomatik tespit edebilir mi hile yaptığımı?knk mobilde cok oyuncu var ondan güvenlik önkemi daha çok alınıyor mobilde ban yeme riskin yüksek güvenlik merkezinde video ları izleyince çok fazla möbil hileci karşımıza geliyor
zaten surekli yan hesaplar ile oynamayi düşünüyorum maksatim keyif almakişte hocam legit oynayacağım için güvenlik merkezine takılma gibi bi ihtimalim olduğunu düşünmüyorum benim sorum sistem otomatik tespit edebilir mi hile yaptığımı?
knk çok belli edersen belki anlar sadece görme kullan öyle anlayacağını sanmıyorumişte hocam legit oynayacağım için güvenlik merkezine takılma gibi bi ihtimalim olduğunu düşünmüyorum benim sorum sistem otomatik tespit edebilir mi hile yaptığımı?
zaten surekli yan hesaplar ile oynamayi düşünüyorum maksatim keyif almak
tamamdir hocam şimdi bir günlük key alıp once deneyecegim duruma gore aylık alırımknk çok belli edersen belki anlar sadece görme kullan öyle anlayacağını sanmıyorum
knk yan hesaplar ile oynicaksan al hieyi sarıyor öyle procheat daha iyi sanırımişte hocam legit oynayacağım için güvenlik merkezine takılma gibi bi ihtimalim olduğunu düşünmüyorum benim sorum sistem otomatik tespit edebilir mi hile yaptığımı?
zaten surekli yan hesaplar ile oynamayi düşünüyorum maksatim keyif almak
hocam su 2 3 ay bilgisayara erişimim yok bi yakınıma verdim o yüzden telefondan devam ediyorumneden mobil geciyosunki emulatörden devam etsen daha rahat degilmi ?
hocam mmo dan aldim hile sorunsuz calisiyor main hesapla 30 mac attim ban yemedim hilenin kendisi zaten legitmis aimbot fullenmiyor biraz destekliyor sadeceknk yan hesaplar ile oynicaksan al hieyi sarıyor öyle procheat daha iyi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?