Hangi site daha güvenilir ve alacağım hile mantıklı mı?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlarım procheat ve mmogames isimli iki site buldum site ismi vermek yasak mı forumda bilmiyorum bu arada neyse konumuza dönelim rng pubg mobile hilesi almak istiyorum iki site de rng marka hileyi aşağı yukarı 900 TL civarına satıyor sizce hangi siteden almalıyım hangisi daha güvenlidir böyle bi parayi hiç etmek istemiyorum ayrica aldigim hile sizce mantikli mi telefondan pubg mobile hilesi açılması pek olanakli gelmiyor bana daha once emülatörde açtım ama telefonda olmaz gibime geliyor o yüzden güvenemiyorum. Sizce bu siteler güvenilir midir?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk hile almak mantıksız her türlü ban atıyor artık ban yemesek cok güzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam legit oynasam da mı ban yerim? Emülatörde kullanınca yemiyordum legit oynayarak telefonda bi farklılığı mı var?
knk mobilde cok oyuncu var ondan güvenlik önkemi daha çok alınıyor mobilde ban yeme riskin yüksek güvenlik merkezinde video ları izleyince çok fazla möbil hileci karşımıza geliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
knk mobilde cok oyuncu var ondan güvenlik önkemi daha çok alınıyor mobilde ban yeme riskin yüksek güvenlik merkezinde video ları izleyince çok fazla möbil hileci karşımıza geliyor
işte hocam legit oynayacağım için güvenlik merkezine takılma gibi bi ihtimalim olduğunu düşünmüyorum benim sorum sistem otomatik tespit edebilir mi hile yaptığımı?

işte hocam legit oynayacağım için güvenlik merkezine takılma gibi bi ihtimalim olduğunu düşünmüyorum benim sorum sistem otomatik tespit edebilir mi hile yaptığımı?
zaten surekli yan hesaplar ile oynamayi düşünüyorum maksatim keyif almak

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

knk çok belli edersen belki anlar sadece görme kullan öyle anlayacağını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI

knk yan hesaplar ile oynicaksan al hieyi sarıyor öyle procheat daha iyi sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
neden mobil geciyosunki emulatörden devam etsen daha rahat degilmi ?
hocam su 2 3 ay bilgisayara erişimim yok bi yakınıma verdim o yüzden telefondan devam ediyorum

knk yan hesaplar ile oynicaksan al hieyi sarıyor öyle procheat daha iyi sanırım
hocam mmo dan aldim hile sorunsuz calisiyor main hesapla 30 mac attim ban yemedim hilenin kendisi zaten legitmis aimbot fullenmiyor biraz destekliyor sadece

nexus cheat onerenlere de cok cok tesekkur ederim onerileri için