tek pubg için düşünme genel olarak düşünAlıcaksan Samsung Galaxy A70 almalısın Pubg oynamak için ideal.
O zaman iphone 7 almalısın kardeşim , kasma donma vb durum yaşayacağını sanmıyorum sadece lag olabilir iphone'un wifiye bağlanması geç sürüyor ve güvenlik taraması yaptığı içinde samsung'da 4 diş çekiyorsa 3 diş çeker.tek pubg için düşünme genel olarak düşün
İphone da güzel kanka arada çok fark varİphone almada ne yaparsan yap , son teknoloji telefonlardan pek anlamam o yüzden kesin tavsiyede bulunamam ama biraz komik gelecek belki ama kullanmayacağım tek marka Samsung olur sanırım neden bilmiyorum yeni telefonları hoşuma gitmiyor Huwaei önerebilirim A70 fena gözükmüyor ama pahalı s9 güzel gibi .
Ekran kalitesini karşılaştır ikincisi kamera kalitesini karşılaştır 3. sistem özelliklerini karşılaştır .
İphone rahat değil ya gerçekten yani nasıl desem hem pahalı hemde aynı paraya hatta daha az fiyatlara çok daha kaliteli telefonlar var .İphone da güzel kanka arada çok fark var
knk ankete göre gitsenMi 8 Veya Mi 9
ankete göre gitanket dışında bi model olacak ama oneplus7 veya 7pro .
FİYAT ?Xiaomi mi 9se öneririm şahsen kendim 1 haftadan beri kullanıyorum acayip memnunum
knk ankete göre gitsen![]()