Hangi Virüs Programını Kullanmalısınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eclipse Team Developer
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Selamlar! Virüs programı kullanmayan yada hangisini kullanacağına karar veremeyen bir çok kullanıcı mevcut, bu yüzden yardımcı olmak adına bir konu açma gereği hissettim.

Daha başta belirtmek isterim Windows Defender bir çok konuda yetersizdir ve tam bir koruma sağlamayabiliyor
Buna kıyasla ise gerçek zamanlı (Real-Time) şeklinde adlandırılan tam zamanlı koruma yapan antivirüslerden bir çok kişi şikayetçi
Ne kadar iyi bir kullanıcı olursanız olun ustaca bindlenmiş bir virüsten kolay kolay kaçamazsınız fark etmek imkansızdır.

Bu yüzden size 2 farklı antivirüs önereceğim ikiside inanılmaz hafif çalışan yazılımlar ve ikiside gerçek zamanlı koruma yapmadığı için asla sistemi yormuyor
Tek yapmanız gereken siz istediğinizde yada şüpheli bir dosya indirdiğinizde manuel olarak taratmak bu sayede hiç bir performans kaybı yaşamayacaksınız ve tam koruma sağlayacaksınız!
İki yazılımıda ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz ücretli üyelikler gereksiz bir çok kullanımda

MalvareBytes
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Emsisoft Emergency Kit

Güvenli Kullanımlar!

Puchhî
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bence advancesystemcare ideal dir ve güzel yan uygulamaları var

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Malware anti-bytes da çok kaliteli kullanabilirsiniz neredeyse çoğu virüs'ü rahatlıkla temizliyor

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
advancesystemcare sırf yan uygulamalarına alıştığım için vazgeçemedim :D

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
ya that is right man, both of them are incredibly lightweight software and they never get tired.
thank you for this information

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Malwarebytes kesinlikle öneriyorum çok iyi bir virüs programı kendimde kullanıyorum.

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Teşekkürler hocam ücretli olan özellikleri de yıllık 40 TL. Bence uygun bir fiyat

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selamlar! Virüs programı kullanmayan yada hangisini kullanacağına karar veremeyen bir çok kullanıcı mevcut, bu yüzden yardımcı olmak adına bir konu açma gereği hissettim.

Daha başta belirtmek isterim Windows Defender bir çok konuda yetersizdir ve tam bir koruma sağlamayabiliyor
Buna kıyasla ise gerçek zamanlı (Real-Time) şeklinde adlandırılan tam zamanlı koruma yapan antivirüslerden bir çok kişi şikayetçi
Ne kadar iyi bir kullanıcı olursanız olun ustaca bindlenmiş bir virüsten kolay kolay kaçamazsınız fark etmek imkansızdır.

Bu yüzden size 2 farklı antivirüs önereceğim ikiside inanılmaz hafif çalışan yazılımlar ve ikiside gerçek zamanlı koruma yapmadığı için asla sistemi yormuyor
Tek yapmanız gereken siz istediğinizde yada şüpheli bir dosya indirdiğinizde manuel olarak taratmak bu sayede hiç bir performans kaybı yaşamayacaksınız ve tam koruma sağlayacaksınız!
İki yazılımıda ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz ücretli üyelikler gereksiz bir çok kullanımda

MalvareBytes

Emsisoft Emergency Kit

Güvenli Kullanımlar!
Avast'ı önerirmisiniz? Sizce nasıl?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hitman Pro da iyidir ben onu kullanıyorum .

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
bana windowsun kendi antivürüsü yetiyor şuanda bir sıkıntı çekmiyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
pc kendi virüs programı var ama yinede teşekkürler

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
en sağlamı kesinkle eset dir süerekli onu kullanıyorum ben diğer virüs programları tıraş en iyi si eset

Alışkanlıkların En Güzeliydin
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
malware veya eset olarak tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...