Üye
2 Sini demi öğrenmemi tavsiye ediyorsunuz ? ve ilk önce yeni başlamış birisi için hangisi öğrenmek daha iyi olur.C# C++ öğrenirsen hayatını kurtarırsın.
O zaman c++ ile başlıyorum hocamC++ öğrenirsen kendine küçük yazılımlar yazarak bunları geliştirebilirsin dostum
Peki c++ dan sonra başka hangi dili öğrenmeliyim mesela bir anti-cheat i aşmak için hangi dil kullanılıyor.Amacın hile geliştirmek ise C ++ dan başlayabilirsin. Ben Java öğreniyorum. Eğitimi bitirip lisansı aldığımda C ++ a başlayacağım.
Ek olarak C# öğrenebilirsiniz.Peki c++ dan sonra başka hangi dili öğrenmeliyim mesela bir anti-cheat i aşmak için hangi dil kullanılıyor.
BTK akademide ücretsiz olarak veriliyor diye biliyorum.Dostum C++ öğrenmeni öneririm fakat ilk başta herhangi bir bilgin yok ise C++ biraz ağır kaçabilir. Ama diyorsan ben hile yapmaya başlayacağım veya daha küçük yazılımlar ile başlarım sorun olmaz diyorsan internette bir sürü eğitim videosu var. Belirli sitelerde de eğitimler satılıyor gayet kaliteliler.
BTK akademiyi biliyordur diye düşündüm. Ek olarak evet böyle bir olanakta var. Ekleme yaptığın için teşekkürler ^^BTK akademide ücretsiz olarak veriliyor diye biliyorum.
İlk önce c++ sonra c# öğreniyorum ozaman. Metin2,bdo gibi oyunlarda ufak tefek speed hack tarzı şeyler yapmak için istiyorum.Dostum C++ öğrenmeni öneririm fakat ilk başta herhangi bir bilgin yok ise C++ biraz ağır kaçabilir. Ama diyorsan ben hile yapmaya başlayacağım veya daha küçük yazılımlar ile başlarım sorun olmaz diyorsan internette bir sürü eğitim videosu var. Belirli sitelerde de eğitimler satılıyor gayet kaliteliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?