2012 Warz yeni adıyla infestation oldu ilk çıktığı zamanlara :,)Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Siz hangi yıla geri dönmek isterdiniz?
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
benimde en güzel yıllarım sizin dönmek istediğiniz yıllardı. Knight onlineyi bir kaç sene öncesinde keşfetmiştim okulu asıp cafeye giderdik yarım saat 25krş tuHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
Belki absürt kaçıcak ama karantina zamanları benim için en verimli yıllar olmuştur o yıllara geri dönmek isterdimHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar
2004 yılına dönsem güzel olurduHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Ahh Knight Online.. 23 Nisan 2006 Knight online. Edana server'i yeni açılmıştı okuldan kaçıp başlamıştık internet cafede....Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
2017Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.