Seçkin Üye
Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Siz hangi yıla geri dönmek isterdiniz?
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
2016Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
Benim; 2009. Knight online zamanları, Cartoon Network'te kaliteli çizgi filmler ve Arkadaşlarımla mahallede oynadığım oyunlar...
kanka 2016 cok iyidi ozamanlar cok mutluydumHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
hepimizin ilk oynadıgı metin2 eski 2009 2010 yıllarına dönmek tekrar isterdimHepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
yıl 2009 internet cafede saatligi 25 kuruş oldugu zamanlar knıght online da beramus da andreama çar kasıp babamın cebinden yürükledigim paralarla da internet cafelerden gb alıp shard ve ıron neck alıp arkadaşlarla 3 okcu 2 asas bir mage 2 warrior la beramusu aglattıgımız günler ah ah o günler gelirmi bir daha.Hepimizin, Bu yıl çok güzeldi, çok eğlenceliydi dediği bir yıl mutlaka vardır. Arkadaşlığın, dostluğun ve samimiyetin tavan yaptığı zamanlardan bahsediyorum. Derdimizin olmadığı, olsa bile tek derdimizin oyun oynamak ve zaman geçirmek olduğu yıllar.
1993 yılına dönmek isterim2010 zamanları mmorpgye başlamazdım büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?