Hangisi Daha Karlı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bir web sitesi açacağım acaba ankette olan mybb forumu kursam mı daha karlı olurum yoksa bir internet oyunu (para kazanma çılgın tavuk vs.) ?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
xenforo candır gerisi dwordteamle beraber heyecandır xD

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Para tavukta gibi oyunlar sana sadece bir dönem kazandırır, üyeler para yatırdıkça ayakta kalırsın, üyeler para yatırmayı kestiği zaman ödemeleri yapamazsın ve sistem patlar. Hepsinin sonu aynı, daha uzun vadeli daha kaarlı bir iş bul :)

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Para tavukta gibi oyunlar sana sadece bir dönem kazandırır, üyeler para yatırdıkça ayakta kalırsın, üyeler para yatırmayı kestiği zaman ödemeleri yapamazsın ve sistem patlar. Hepsinin sonu aynı, daha uzun vadeli daha kaarlı bir iş bul :)
Peki abi bana para kazandıracak bir öneri verir misin ? (yeterli tecrübem yok :()

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Peki abi bana para kazandıracak bir öneri verir misin ? (yeterli tecrübem yok :()
İnternette sürüsüce kaynak mevcut :) Sana önerim bir konu , katagori üzerine bir blog kurman, eğer her gün özgün içerikler paylaşırsan ve blog sayfan tutarsa google adsense gibi reklam firmalarıyla anlaşabilir ve güzel paralar kazanabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
İnternette sürüsüce kaynak mevcut :) Sana önerim bir konu , katagori üzerine bir blog kurman, eğer her gün özgün içerikler paylaşırsan ve blog sayfan tutarsa google adsense gibi reklam firmalarıyla anlaşabilir ve güzel paralar kazanabilirsin.
eyvallah :)

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Benim tavsiyem bilgiler içeren bir youtube kanalı açmak eğer kanalın tutarsa reklamlardan para kazanabilirsin.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Benim tavsiyem bilgiler içeren bir youtube kanalı açmak eğer kanalın tutarsa reklamlardan para kazanabilirsin.
Youtubede ben fazla kazanılmayacağı kanaatindeyim çünkü sürüsüce tutmuş kanal var, yapacağınız ele alacağınız konunun marjinal olması lazım. Yada gidip oyun kanalı açacaksanız hareketlerinizin marjinal olması ve çok iyi oyuncu olmanız lazım.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Blog sitende +18 ifşa paylaşıp user kapabilirsin.
+18 ifşa, warez programlar, keyler gibi paylaşımlar bir çok advertisement firması tarafından kabul edilmemektedir. Eğer bu saydığım şeylerden bir tanesi bile forumunuzda zaten bulunuyorsa google tarafından alan adınız kara listeye alınıyor ve aramalarda çıkmıyor :)

Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry)
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Bilgi kanalları Türkiye'de önemsenmesede yabancılar belki izleyebilir, video başlığı hem türkçe hem ingilizce olabilir :) altyazı'da ekleyerek yabancıların ilgilerini çekebilirler.

Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bilgi kanalları Türkiye'de önemsenmesede yabancılar belki izleyebilir, video başlığı hem türkçe hem ingilizce olabilir :) altyazı'da ekleyerek yabancıların ilgilerini çekebilirler.
Katılıyorum, şu da bir gerçek ki eğer yabancı kaynaklı hitiniz olursa daha az hite daha fazla kazanma şansınız oluyor :)

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Blog açacağım özgün içeriklerle bir çok kullanıcıyı kendime çekeceğime inanıyorum ama failler hiç bitmiyor be godaddy ismimi kabul etmiyor çıldırıcam :D

K. Atatürk
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Mta scriptleri paylaşabilirsin aslında her ay -17 yaşındakiler 50 tane server açıyor. :D
İnternette paketleri var indirebilirsin olmazsa sana DayZ, Askeri, Freeroam scriptleri atabilirim.

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Peki arkadaşlar internette kullanıcıların program indirmesi için bir site açsam kazanır mıyım ? (Crackli vb. her şey)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...