Süper Üye
Arkadaşlar ben bir web sitesi açacağım acaba ankette olan mybb forumu kursam mı daha karlı olurum yoksa bir internet oyunu (para kazanma çılgın tavuk vs.) ?
Peki abi bana para kazandıracak bir öneri verir misin ? (yeterli tecrübem yokPara tavukta gibi oyunlar sana sadece bir dönem kazandırır, üyeler para yatırdıkça ayakta kalırsın, üyeler para yatırmayı kestiği zaman ödemeleri yapamazsın ve sistem patlar. Hepsinin sonu aynı, daha uzun vadeli daha kaarlı bir iş bul![]()
İnternette sürüsüce kaynak mevcutPeki abi bana para kazandıracak bir öneri verir misin ? (yeterli tecrübem yok)
eyvallahİnternette sürüsüce kaynak mevcutSana önerim bir konu , katagori üzerine bir blog kurman, eğer her gün özgün içerikler paylaşırsan ve blog sayfan tutarsa google adsense gibi reklam firmalarıyla anlaşabilir ve güzel paralar kazanabilirsin.
Youtubede ben fazla kazanılmayacağı kanaatindeyim çünkü sürüsüce tutmuş kanal var, yapacağınız ele alacağınız konunun marjinal olması lazım. Yada gidip oyun kanalı açacaksanız hareketlerinizin marjinal olması ve çok iyi oyuncu olmanız lazım.Benim tavsiyem bilgiler içeren bir youtube kanalı açmak eğer kanalın tutarsa reklamlardan para kazanabilirsin.
+18 ifşa, warez programlar, keyler gibi paylaşımlar bir çok advertisement firması tarafından kabul edilmemektedir. Eğer bu saydığım şeylerden bir tanesi bile forumunuzda zaten bulunuyorsa google tarafından alan adınız kara listeye alınıyor ve aramalarda çıkmıyorBlog sitende +18 ifşa paylaşıp user kapabilirsin.
Katılıyorum, şu da bir gerçek ki eğer yabancı kaynaklı hitiniz olursa daha az hite daha fazla kazanma şansınız oluyorBilgi kanalları Türkiye'de önemsenmesede yabancılar belki izleyebilir, video başlığı hem türkçe hem ingilizce olabiliraltyazı'da ekleyerek yabancıların ilgilerini çekebilirler.
aynen hocamKatılıyorum, şu da bir gerçek ki eğer yabancı kaynaklı hitiniz olursa daha az hite daha fazla kazanma şansınız oluyor![]()