Hangisini seçmeliyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar üniversiteye tercih yapmak istiyorum.Derslerle pek fazla aram yoktur.Bu yüzden 4 yıllık saçma sapan bölümler var bende 2 yıllık seçmek istedim.Ama hangisini seçmem konusunda biraz kararsızım.
1- Otomotiv Teknolojisi
2- Grafik Tasarımı
3-Bilgisayar Programcılığı
4-Bilgisayar Destekli Tasarım ve Animasyon
Bu bölümlerden mezun olan veya okumaya devam eden birisi veya bir tanıdığı olan varsa yardımcı olabilir mi ?
Yoksa 1 sene oturup çalışmam gerekiyor.Sizce ne yapmalıyım ?

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu kararlar gerçekten zor kararlar sonuçta hayatını, geleceğini belirliyor. O bölümlerin hepsi bana göre çok iyi ama senin kararın hangisine daha yakınsın, bu gibi çok önemli kararlar alırken tek bir yönden bakmamak gerek mesela "parası iyi o zaman buna gideyim." bu yanlış bir karar seçimi bana göre. Bu karar senin youtube, google diye platformlar var git araştır en doğrusu belki hiç beklediğin, beklediğimiz gibi bölümler değiller. Araştırmak en doğrusu umarım senin için en iyi kararı verirsin. Bu arada sakin kafayla düşün bunları çevrenden bizlerden seçim konusunda tavsiye al ama aşırıya kaçırma sonuçta senin geleceğin, senin seçimin. İyi araştırmalar, iyi forumlar.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Boşu boşuna 1 seneni heba etme derim, seneye ne olacak belli değil. Ben 2 yıllık olarak bilgisayar programcılığı düşünüyorum çünkü çok merakım var bilgisayar programcılığına. sen de merak ettiğin sevdiğin bir bölüme puanın yetiyorsa seç gitsin :)

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dgs hayalin varsa çok zor artık hatta bu yıl giren kisi yks ye gore daha zor dedi tek mat var diye hayale kapilma dedi bende mezuna kaldim ama 10 dershaneye sordum hicbiri ne 2yıllık ne dgs önerdi mezuna kal 1yıl ufak tefek bi yerleri toparla mühendislik oku bana geliyor muhendislik ama pilotaj hayalim oldugu icin 1 yılımi feda ettim sende bazı seylerden fedakarlık etmelisin kolaya kaçıp 2yıllikla rahat edecegini dusunme senin hayatin sonucta sevmedigin isi yapacagina 1 yıl çalis ömur boyu severek işini yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...