Hard Disk Bulmak (Laptop)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,ben bilgisayardan çok fazla anlayan birisi değilim laptop kullanıyorum ve laptopun alanı 237,84 gb ama yeterli olmadığı için hard disk alma kararı na vardım, ama bu alanda çok anlamadağım için yardıma ihtiyacım var ilk sorum : hard diskte oyun oynatılırmı 2: oynatılırsa çok kasarmı fps düşüşü yaşarmıyım 3 : laptop için harici disk varmıdır

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Fpsye etkisi olmaz sadece daha yavaş açılır, 2.5 inçlik harddiskler laptoplar ile uyumludur laptoptan laptopa değişir internetten model numarasıyla yada içini açıp hdd takılıp takılamadığını öğrenmen lazım

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hız artışı istiyorsan ssd almalısın eğer fps artmasını istiyorsan ekran kartını değiştirmelisin. Laptoplara takılan hddler 2.5inç oluyor. Harici olarak değilde normal hdd alıp takabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
2. 5 inçlik harddiskler uygundur laptop lara ama model nosunu yazıp artı olarak takılı takılmadığını öğrenmen lazım

Bᴀꜱᴛığıɴ ʏᴇʀʟᴇʀɪ ᴛᴏᴘʀᴀᴋ ᴅɪʏᴇʀᴇᴋ ɢᴇçᴍᴇ ᴛᴀɴı
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam harddisk yerine SSD almanı tavsiye ederim. FPS farketmez oyunlarda ama bilgisayar ve oyunlar efsane hız da açılır.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ssd ile hız artışı olur ama oyunlar da fps artışı istiyorsan işlemci ve ekran kartını değiştirmen gerekiyor

Ne Güzel İstanbul Be
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
bütçen varsa ssd almanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...