Seçkin Üye
yenisini alıcaktımda bu kadar cabuk yancagunu hısseetmedımnazım abi dediki anakart yanmış geçmiş olsun.
herseyı denedım bılmıyorum neden oldugnuElektriğini kesmediysen bilgisayarın hdd yi çıkardıysan zarar vermiş olabilirsin. Bilgisayar açıkken yaptıysan bu işlemi hdd zarar görmüştür. Bios a girince hdd görünmüyorsa bozulmuş demektir.
işletimde sıkıntı olsa ssd ile wini açamam ama açılıorİşletim sisteminde sıkıntı olabilir mi acaba ? Çünkü işletim sisteminde tam o dediğin yerde takılmalar oluyor sorun olduğunda.
karrrdeşim senin anakart yanmışöncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?
bi sürü oyun vardı onları kurtarma sansım yok demıkarrrdeşim senin anakart yanmış
sıkıntı olsa kardesım ssdyide okumaz suan ssd ile kullanıyorum oda 240gb yetmıyor 1 tb ydi ne guzel hdd önerebilcegin bi hdd var mı sıfır alıcam onu 2 cı el almıstımİşletim sisteminde sıkıntı olabilir mi acaba ? Çünkü işletim sisteminde tam o dediğin yerde takılmalar oluyor sorun olduğunda.
Hdd de diskini yakmışın dostum geçmiş olsunbi sürü oyun vardı onları kurtarma sansım yok demı
Post automatically merged:
sıkıntı olsa kardesım ssdyide okumaz suan ssd ile kullanıyorum oda 240gb yetmıyor 1 tb ydi ne guzel hdd önerebilcegin bi hdd var mı sıfır alıcam onu 2 cı el almıstım
biosta hdd görünüyor mu_öncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?
çok iyi yazmışsın dönerse iyi olur sorun anakartta amabiosta hdd görünüyor mu_
Anakartla ilgisi Yok HDD sorunluçok iyi yazmışsın dönerse iyi olur sorun anakartta ama
sorun anakart ile alakalı da olabilir ekran kartı senkronizaysonu ile alakalıda olabilir ssd var ise çakısması ile de olabilir power supply ın fazla ısınıp kendini güvenli moda almış olması ilede olabilir yapılan şeyden sonra bios menüsünün fabrika haline dönmüşte olabilirçok iyi yazmışsın dönerse iyi olur sorun anakartta ama
Ben bilgisayar ciyim bende 3 tane öyle HDD var biosa girmez başta kalır ilerlemez başka HDD ile denesin açardostum harddisk in de sıkıntı olduğunu sanmıyorum bios menüsü ile alakalı bir sorun internetten kolay bir şekilde öğrenebilirsin çözümlerini ya da bilgisayarcıya götürüp en fazla 5,10 tl ile hallettirebilirsin
Post automatically merged:
sorun anakart ile alakalı da olabilir ekran kartı senkronizaysonu ile alakalıda olabilir ssd var ise çakısması ile de olabilir power supply ın fazla ısınıp kendini güvenli moda almış olması ilede olabilir yapılan şeyden sonra bios menüsünün fabrika haline dönmüşte olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?