harddisk sıkntısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben bilgisayar ciyim bende 3 tane öyle HDD var biosa girmez başta kalır ilerlemez başka HDD ile denesin açar
anakart ı o kadar kapasitelide olamayabilir zannedersem msı anakartlarında o tarz bi şema var belki onunkiler securty kısmında bile olabilme ihtimali var ama çok kurcalamamak gerek en iyisi bir yere götürüp göstermek

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
En iyisi arkadaşın Bilgisayarcıya götürmesi olucak herkes farklı birşey diyor.

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
En iyisi arkadaşın Bilgisayarcıya götürmesi olucak herkes farklı birşey diyor.
basit bir işlemde sorunun ne ile ilgili olunduğu bilinmeden herhangi bir şey yapılması sistemde bir değişiklik yaratmaz o yüzden herkes farklı bir şeyde yazıyor olabilir pek göz gezdirmedim açıksası

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
öncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?
sımdı pc aç ıcındekı tozları boşalt 5 dk beklet sonra acılınca f10 yada delete yada f2 ye bas bıos gır gene pc kapa aç sonra normal aç açılcaktır

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Aynen yenisini Alman lazım ayrıca içinde bilgilerin varsa harici aparat alıp deneyebilirsin BAZEN açıyor harici olarak

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Usb 3.0 2.5 Inç Sata Ssd Ve Harddisk Kablosu Alman lazım 30 TL civarında fiyatı
reis calıstırdım hdd programı ındırdım dırek okudu calıstı ohbe sevindim vallaha calıstıgna sagolasın bu arada yardımcı oldugun için
yazanların hepsine teşşekür ediyorum çalıştı harddisk

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dostum geçmiş olsun büyük ihtimal senin harddisk yandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...