Seçkin Üye
anakart ı o kadar kapasitelide olamayabilir zannedersem msı anakartlarında o tarz bi şema var belki onunkiler securty kısmında bile olabilme ihtimali var ama çok kurcalamamak gerek en iyisi bir yere götürüp göstermekBen bilgisayar ciyim bende 3 tane öyle HDD var biosa girmez başta kalır ilerlemez başka HDD ile denesin açar
basit bir işlemde sorunun ne ile ilgili olunduğu bilinmeden herhangi bir şey yapılması sistemde bir değişiklik yaratmaz o yüzden herkes farklı bir şeyde yazıyor olabilir pek göz gezdirmedim açıksasıEn iyisi arkadaşın Bilgisayarcıya götürmesi olucak herkes farklı birşey diyor.
sımdı pc aç ıcındekı tozları boşalt 5 dk beklet sonra acılınca f10 yada delete yada f2 ye bas bıos gır gene pc kapa aç sonra normal aç açılcaktıröncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?
4 günde bir tozları alıyorum daha 2 gün önce aldım bugn yıne aldım acar dedım acmadısımdı pc aç ıcındekı tozları boşalt 5 dk beklet sonra acılınca f10 yada delete yada f2 ye bas bıos gır gene pc kapa aç sonra normal aç açılcaktır
açıyorda benımkınde nıye sıkıntı var ? kabloyu degıstım yınede acmıyor yanmıs olablir miBaşka HDD dene açacaktır
masaüstüLaptop mu masaüstü mü
harddiskte oldugnu bende biliyorum ne yapsam düzelir ? yenisinimi almam şart ?Yazdım ya harddisk diye
var reis fotograflar falan var nasıl alablirim onları ?Aynen yenisini Alman lazım ayrıca içinde bilgilerin varsa harici aparat alıp deneyebilirsin BAZEN açıyor harici olarak
reis calıstırdım hdd programı ındırdım dırek okudu calıstı ohbe sevindim vallaha calıstıgna sagolasın bu arada yardımcı oldugun içinUsb 3.0 2.5 Inç Sata Ssd Ve Harddisk Kablosu Alman lazım 30 TL civarında fiyatı
dostum geçmiş olsun büyük ihtimal senin harddisk yandıöncelikle selamınaleyküm arkadaslar 5 aydır kullanıdgım harddisk var 1 tb bugün pcyi kapadım actım asus ekranında kaldı hddyi cıkardım rest attım acılıyor pc hddyi taktım asusta kalıyor sorun ne olabilir ? harddiskim yanmış olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?