Hardisk Çaldım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar bugün ikinci el bilgisayrcıdan hardisk çaldım (şerefsiz zamanında bana çok kazık attı) içine baktım call of duty 1 sonuna kadar gta  serısı ( san andreas,ıv,v,vice city) işte her oyun var yanı

qB6qqq.png

6ngRYE.png

0DvV2R.png

bendemı kalsın gidip kapısına koyıp cıkıımı?

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
BordoBereli34' Alıntı:
*** ya :D İYİ YAPMIŞSIN EĞER SANA GERÇEKTEN KAZIK ATTIYSA

piçten 1600 şimdi kullandıgım kasayı aldım tek kurus indirim yapmadı her hafta pcde sorun cıktı her hafta kasayı goturdum adama en az da 100 lira yol parasına verdım benım eskı pc mın monitorunu bir mikrofonlu kulaklıkla degiştirdim eve geldim mikrofon çalışmadı sonra bana dedı sen bozdun her neyse her hafta sorun cık ya pc den adam dedi belki win10 alakası olabilir dedı en ıyısı ben bunu win7 yapım dedı ve dedıkı bedava yapacam ertesi gun oldu win7 aptım bu sefer de 30 tl istedi o gunde hardiskı caldım ::D napam şimdi bir pc için ne kadar zahmete girdim

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bana BF3(BATTLEFİELD 3) GÖNDERME İHTİMALİN WARMI ? :)

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
cogu kısı oyle yazmısta nasıl gonderecem

su anda kurdugum oyunlar:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
9 HİZMET YILI
oyunu upload yapsana

battlefield 4 kaç gb

HELAL :D Adamsın, Cloud mail upload edebilirmisin

OYUNLAR KAÇ GB OYLE RESMİNİ ATSANA usta BİDE

Üye
9 HİZMET YILI
alpemix uzun sürer bi cloud maile yüklesen

Arkadaşlar Walking Dead oyunu oynayan varmmı güzel diyolar türkçe yama indircem kurcam sezon 1 ve 2 yi

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
valla iyi etmişsin kardeş böylelerine sıksık yapmak gerek böyle itnelikler :D yoksa çok şımarıp milletin parasını alıyolar  CSGO orjinalse mailrudan veya bana alpemix teamwiwr dan falan gönderebilir misin  (((csgo alamıyom zulu ile yetinioom csgo çakması sonuçta :D)))

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
yarraksurat123' Alıntı:
*** satıym allah çarpsın benim harddisk seni bulucam olum

yalannnnnn  çünkü:
(bi kere harddisk senin olsa şuan bu adama ana avra sövüyodun :D )
ayrıca nickini de düzelt bence ya banlanırsın yada ceza alırsın :D KAZIKÇIII :D

Üye
10 HİZMET YILI
casdıgın yerde casmera varsa isin biter bu arada ıcındekı oyunları yedekle hard dısk al ıcıne at oyunlar suan cok degerlı yollayabılırsen adres verım yolla 200 tl verrım

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Babuko213' Alıntı:
oyunu upload yapsana

battlefield 4 kaç gb

HELAL :D Adamsın, Cloud mail upload edebilirmisin

OYUNLAR KAÇ GB OYLE RESMİNİ ATSANA usta  BİDE

16.9 GB upload için cloud derken biraz daha detay verırmısın

Niaht33' Alıntı:
valla iyi etmişsin kardeş böylelerine sıksık yapmak gerek böyle itnelikler :D yoksa çok şımarıp milletin parasını alıyolar  CSGO orjinalse mailrudan veya bana alpemix teamwiwr dan falan gönderebilir misin  (((csgo alamıyom zulu ile yetinioom csgo çakması sonuçta :D)))

burdakı oyunları hepsi korsan adam torrenten indirmiş ibne adam ibne :D

toprak5454' Alıntı:
casdıgın yerde casmera varsa isin biter bu arada ıcındekı oyunları yedekle hard dısk al ıcıne at oyunlar suan cok degerlı yollayabılırsen adres verım yolla 200 tl verrım

ADAM BENI bulamas zuhahaha ::DERAK ETME

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ibne ya bide torrentten indirmiş ::D peki csgo oynanıyo mu korsan olunca bi dene oynanıyosa bnde indircem :D

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Niaht33' Alıntı:
ibne ya bide torrentten indirmiş ::D peki csgo oynanıyo mu korsan olunca bi dene oynanıyosa bnde indircem :D

kardes hiç sanmıyorum onlie oynansa bile birden cok hesapta oynanmaz ama senn için denicem ama yarın ben ibne degilim çunku :D

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
Niaht33' Alıntı:

kardes hiç sanmıyorum onlie oynansa bile birden cok hesapta oynanmaz ama senn için denicem ama yarın ben ibne degilim çunku :D

ibne diye sana demedim sakın yanlış anlama deneyeceğin için teşekkürler :D

Üye
10 HİZMET YILI
KARDEŞİM KİM OLURSA OLSUN O YAPTI DİYE SENDE YAPMA KUL HAKKI KADAR BÜYÜK BİR ŞEY YOK BIRAK ADAM YAPTIGIYLA KALSIN SEN O YAPIYOR DİYE YAPMA

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
toprak5454' Alıntı:

nasıl yanı

Üye
9 HİZMET YILI
Niaht33' Alıntı:

Kardeşim sana oyunu versede CS go üyeliği 24 lira zaten. üyeliğin yoksa giremezsin cs go ya

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Joaseph' Alıntı:
Niaht33' Alıntı:

Kardeşim sana oyunu versede CS go üyeliği 24 lira zaten. üyeliğin yoksa giremezsin cs go ya
ne üyeliğinden bahsediyorsun oyunu steamden vb. sitelerden satın alıyon 24 tlye  bide üyelik çıktı başımıza :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...