BordoBereli34' Alıntı:*** yaİYİ YAPMIŞSIN EĞER SANA GERÇEKTEN KAZIK ATTIYSA
ceyhun_aga' Alıntı:Kardeşim Bana cs go gönderebilirmisin alpemixden?
2DK İNDİR İŞTE ALPEMİX PLS
yarraksurat123' Alıntı:*** satıym allah çarpsın benim harddisk seni bulucam olum
Babuko213' Alıntı:oyunu upload yapsana
battlefield 4 kaç gb
HELALAdamsın, Cloud mail upload edebilirmisin
OYUNLAR KAÇ GB OYLE RESMİNİ ATSANA usta BİDE
Niaht33' Alıntı:valla iyi etmişsin kardeş böylelerine sıksık yapmak gerek böyle itnelikleryoksa çok şımarıp milletin parasını alıyolar CSGO orjinalse mailrudan veya bana alpemix teamwiwr dan falan gönderebilir misin (((csgo alamıyom zulu ile yetinioom csgo çakması sonuçta )))
toprak5454' Alıntı:casdıgın yerde casmera varsa isin biter bu arada ıcındekı oyunları yedekle hard dısk al ıcıne at oyunlar suan cok degerlı yollayabılırsen adres verım yolla 200 tl verrım
Niaht33' Alıntı:ibne ya bide torrentten indirmiş :peki csgo oynanıyo mu korsan olunca bi dene oynanıyosa bnde indircem
byTT' Alıntı:Niaht33' Alıntı:ibne ya bide torrentten indirmiş :peki csgo oynanıyo mu korsan olunca bi dene oynanıyosa bnde indircem
kardes hiç sanmıyorum onlie oynansa bile birden cok hesapta oynanmaz ama senn için denicem ama yarın ben ibne degilim çunku
toprak5454' Alıntı:casdıgın yerde casmera varsa isin biter bu arada ıcındekı oyunları yedekle hard dısk al ıcıne at oyunlar suan cok degerlı yollayabılırsen adres verım yolla 200 tl verrım
Niaht33' Alıntı:valla iyi etmişsin kardeş böylelerine sıksık yapmak gerek böyle itnelikleryoksa çok şımarıp milletin parasını alıyolar CSGO orjinalse mailrudan veya bana alpemix teamwiwr dan falan gönderebilir misin (((csgo alamıyom zulu ile yetinioom csgo çakması sonuçta )))
ne üyeliğinden bahsediyorsun oyunu steamden vb. sitelerden satın alıyon 24 tlye bide üyelik çıktı başımızaJoaseph' Alıntı:Niaht33' Alıntı:valla iyi etmişsin kardeş böylelerine sıksık yapmak gerek böyle itnelikleryoksa çok şımarıp milletin parasını alıyolar CSGO orjinalse mailrudan veya bana alpemix teamwiwr dan falan gönderebilir misin (((csgo alamıyom zulu ile yetinioom csgo çakması sonuçta )))
Kardeşim sana oyunu versede CS go üyeliği 24 lira zaten. üyeliğin yoksa giremezsin cs go ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?