Harici Ekran Kartı Pc Algılamıyor Neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Zaten Eski Ekran Kartı Driver larının Çoğu İçin Sistem Ekran Kartı Güncel Söyler Ama Oyle Değildir Sen Driver Boster Uygulamasını Yükle Driver ı Güncelle %90 Olur.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Ekran kartın devre dışı kalmış olabilir belki yeniden aktif etmen gerekiyor olabilir bende öyle oluyordu eskiden kendi kendine devre dışı kalmış veya ortadan kayboluyordu bunu youtube bakarak geri getirebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arama yer
Ekran kartın devre dışı kalmış olabilir belki yeniden aktif etmen gerekiyor olabilir bende öyle oluyordu eskiden kendi kendine devre dışı kalmış veya ortadan kayboluyordu bunu youtube bakarak geri getirebilirsin
ine ne yazmalıyım tam olarak bilmiyorum
Post automatically merged:

Zaten Eski Ekran Kartı Driver larının Çoğu İçin Sistem Ekran Kartı Güncel Söyler Ama Oyle Değildir Sen Driver Boster Uygulamasını Yükle Driver ı Güncelle %90 Olur.
Yaptım Olmadı

e
ekran kartının pc ile uyumlu olması lazm
eskiden vardı şimdi yok neyse bilmiyorum

güncellemeleri kontrol ettikten sonra kasadan kontrol et birşeyleri bozmuş veya yanlış takmış olabilirsin
Laptop olduğu için hiç o kadar derinlerine inmedim sadece ram taktırdım birde format attırdım o kadar

FENERBAHÇE
Seçkin Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
ekran kartının surucusu guncel olmayabılır aygıt yonetıcısınden bı kontrol et dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...