nvidia nis diye özellik var hem o hemde alltaki yerdeki seçenekler bende yokTam olarak ne özelliği nerede kullanmak istiyorsun. İstediğin şeyleri biraz açıklayabilirsen o şekilde yardımcı olmaya çalışalım. Ekran kartı ve güç ayarlarında masaüstünde her zaman hangi ekran kartı kullanılacak diye seçenekler de mevcut. Çoğunlukla performans modlarında oluyor. Masaüstünü bir ekran kartı, oyunları ghrici ekran kartı çalıştırsın gibi ayarlar da mevcut yanılmıyorsam
bunu yaptığım zaman ki yapabiliyorum (ama muxless) ekranım kararır mı ? bir kaç kişi böyle söylemişBiostan disable edebilirsin
Galiba öyle yaparsan ana ekran kartın yani inteli devre dışı bıraktığın için görüntü sorunu yaşayabilirsin .bunu yaptığım zaman ki yapabiliyorum (ama muxless) ekranım kararır mı ? bir kaç kişi böyle söylemiş
Kankam galibalarla iş yapamam ben. Bana tecrübeli birinin cevabı lazım. Yinede teşekkürlerGaliba öyle yaparsan ana ekran kartın yani inteli devre dışı bıraktığın için görüntü sorunu yaşayabilirsin .
Nvidia Geforce Experience yükleyerek NIS özelliğini aktifleştirebilirsin. Aynı yerden hangi uygulamanın hangi ekran kartı kullanacağı da seçiliyor olmalı.nvidia nis diye özellik var hem o hemde alltaki yerdeki seçenekler bende yok
Ekli dosyayı görüntüle 74812
Nasıl açıldığını biliyorum bak tam okumamışsın sanırım.Birincil olarak intel gözüktüğü için ben bu özelliklerden yararlanamıyorumNvidia Geforce Experience yükleyerek NIS özelliğini aktifleştirebilirsin. Aynı yerden hangi uygulamanın hangi ekran kartı kullanacağı da seçiliyor olmalı.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
arkadaşın muxless dediği olay dahili ve harici ekran kartlarının birbirine bağımlı olması oalyı zaten dahiliyi kapatınca harici de kapanıp görüntü gitmiyor o sistemlerdeSen hariciyide alsan görüntü asla kesilmez . Tüm ekran kartlarını çıkarsan bile bilgisayar işlemciden görüntü verebilir. Hangisini asıl kart yapmak istiyorsan diğerini devre dışı bırak
tamam teşekkür ederim konu kilitSen hariciyide alsan görüntü asla kesilmez . Tüm ekran kartlarını çıkarsan bile bilgisayar işlemciden görüntü verebilir. Hangisini asıl kart yapmak istiyorsan diğerini devre dışı bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?