☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Beyler hastaneye gitmek istiyorum ama virus olayi falan var gidilirmi sizce
Eğer hastaneye gitmeyip sağlığını etkileyecek bir durumsa gitmelisin. Zaten gerekli önlemler alınıyor. Gitmeden önce ellerine eldiven, yüzüne maske tak ve dezenfektan ile ellerini dezenfekte et öyle git. Bende 4 gün önce iğne vurulmak için gittim![]()
Kbb ye cıkcam bende randevu alcam iste ona gore hastahanelerde girislerde onlem varmiNeden gidilmesin tabikide gidebilirsin dikkat etmen yeterli ben şuan sağlık çalışanıyım ve hastanedeyim yanlış algıya kapılmayın tüm önlemler alınmış durumda dedigim gibi korunmayı ihmal etme maske eldiven tak
Katılıyorum yanlış algı yüzünden insanlar hastaneye gitmiyor geçirdiği hastalıgın ne olduğunu bilmiyolar bu bence daha kötü birşey. Önlemini al git hastaneye gönül rahatlığı ileEğer hastaneye gitmeyip sağlığını etkileyecek bir durumsa gitmelisin. Zaten gerekli önlemler alınıyor. Gitmeden önce ellerine eldiven, yüzüne maske tak ve dezenfektan ile ellerini dezenfekte et öyle git. Bende 4 gün önce iğne vurulmak için gittim![]()
Fazlasıyla var için rahat olsun nerde yaşıyorsun ?Kbb ye cıkcam bende randevu alcam iste ona gore hastahanelerde girislerde onlem varmi
Maske eldiven var zaten sikinti yapmiyorumKatılıyorum yanlış algı yüzünden insanlar hastaneye gitmiyor geçirdiği hastalıgın ne olduğunu bilmiyolar bu bence daha kötü birşey. Önlemini al git hastaneye gönül rahatlığı ile
Post automatically merged:
Fazlasıyla var için rahat olsun nerde yaşıyorsun ?