Çözüldü Hata alıyorum (hile)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Lazy Sharp kullanmak istedim fakat bu hatayı alıyorum. Forumda araştırdım BogaRipper adlı bir dosya ile işimiz varmış ama o dosya bende yok sorunu çözebilecek arkadaş versa sevinirim
2. resimdeki Visual programlarının hepside kurulu yani sorun ondan kaynaklıda değil

Ekli dosyalar

• Hata.png
    Hata.png
    40 KB · Görüntüleme: 56
  • Visual.png
    Visual.png
    6.3 KB · Görüntüleme: 58
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
knk ekran kartın güncel mi
veya ad blocker kapalı mı yönetici olarak çalıştırdığından emin ol

Signed by CrazueLz
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Windows 10 kullanmanız gerekiyor. Sadece Windows 10'un kurulu olması da yetmiyor. Windows versiyonunuzun da güncel olması şart. Temiz bir format ile işletim sisteminizi Windows 10' a yükseltin. Sorununuz devam ediyorsa problem yüksek ihtimal donanımsal olabilir.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Windows 10 kullanmanız gerekiyor. Sadece Windows 10'un kurulu olması da yetmiyor. Windows versiyonunuzun da güncel olması şart. Temiz bir format ile işletim sisteminizi Windows 10' a yükseltin. Sorununuz devam ediyorsa problem yüksek ihtimal donanımsal olabilir.
Bilgisayarımı aldığımda windows 7ydi ve ben windowsun kendisinin gösterdiği adımlarla win 10 a yükselttim daha sonra win 7nin daha verimli olduğunu düşünüp win 7 ye döndüm tekrar win 10 a nasıl yükseltebilirim bilginiz var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...