Onaylı Üye
Oyuna giriyorum entere basıyorum ve böyle hata kodu alıyorum çözümü varmı yardımcı olurmusunuz.
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.Wİndows 11 Pro 22H2.
WSReborn League Of Legends Script | 2023 Birkaç defa daha denicem.Hangi hile olduğunu söyler misin kankam
WSReborn League Of Legends Script | 2023 hiç bir şekilde çözemedimHangi hile olduğunu söyler misin kankam
windows sürümü kaçWSReborn League Of Legends Script | 2023 hiç bir şekilde çözemedimhile sahibine ulaşacam.
Wİndows 11 Pro 22H2.windows sürümü kaç
Bu sürümü desteklemiyor dostum eğer güncelleme ile geçtiysen 22H1 den 22H2 ye düşürebilirsin güncelleştirmeler ve kurtarmadan onun dışında format atman lazım kankamWİndows 11 Pro 22H2.
Yokya windows 10 tekrar geçecem 11 geçtiğimden beri oyunlar açılmıyor programlar hata veriyor. Teşekkürler Yardımlarınız İçin <3.tüm runtimeları indir
O sürümü hile desteklemiyor, sürümü düşürmen gerekWİndows 11 Pro 22H2.
Direk Windows 10 pro geçsem illa oda 22H1 mi Olmalı.O sürümü hile desteklemiyor, sürümü düşürmen gerek
Win 10 21h2 ya da daha altı olması gerekDirek Windows 10 pro geçsem illa oda 22H1 mi Olmalı.
Hilelerimiz, Windows 7 ve Windows 11 22h2 sürümlerini resmi olarak desteklememektedir. Windows 8 ve Windows 8.1 sürümlerinde sorunlar çıkabilir. Windows 10 sürümlerinden birisine geçerseniz hileyi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.Wİndows 11 Pro 22H2.