Hata Kodu 152 - İstemciyi yeniden başlatın hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar valoranta daha dün gece giriş yapıp oynayabiliyordum ama suanda girmeye çalıştığımda hata kotu 152 diye bir şey cıkıyor ve oyundan çık diyor. yani oyuna giremiyorum acaba sebebi nedir? Herhangi bir hile vs de kullanmadım yani hatta tüm hile dosyalarını silip girdim ve valorantın kendi sitesinde de böyle bir hata kodu ve açıklaması yok. Ban yediysem eğer banlanacak bir şey yapmadım. hani report yedim desem oyunda bir kaç sadece iyi oynamışlığım vardır. İp ban falan attılarsa neye dayanarak atıyorlar. Çünkü hile kullanmadım. Lütfen bu konuda yetkili veya bilen birisi varsa yardımcı olursa cok memnun olurum. bu arada ticket da attım, henüz dönüş yapan yok. ama bide size sorayım dedim. lütfen görenler biliyorsa yazabilirse çok sevinirim...
error code 152.jpg

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
vanguard'tan dolayı hocam görev yöneticisi başlangıç orada vanguard var aktifleştirmen gerek

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Error Code 152 = HWID BAN for using chairs, scripts, third party software.

Gecmis olsun hwid yasakllaması almışsın.(Ucretsiz makro, script yada turevi 3. parti yazilim kullanmaktan) sadece hile kullanıp kullanmamak değil problem

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
vanguard'tan dolayı hocam görev yöneticisi başlangıç orada vanguard var aktifleştirmen gerek
hocam aktif ordada her zaman. hiç kapatmadım. ama hwid ban yememin bi sebebi yok. asla hile kullanmadım. haksız yere ban atıyorlar. macro vs de yok... anlamadım cidden bu riot game'i

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Banada aynı şekilde ban attılar bende aynı sorunu yaşadım Rickert attım düzelttiler
sen ciddi misin hocam. valla eğer düzeltirlerse harika olur. bu müjden değdi hocam. inşallah açarlar. bende ticket attım support' a yaklaşık 2-3 saat önce... umarım yararlı bir şekilde geri dönüş yaparlar... bu arada hocam sende mi aynı hata kodunu alıyordun acaba ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...