Valorant HWID ban kaldırılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
what i found and tried was format your pc and wait 3 month and u good to go...or for short time use spoofer

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Spoofer kullanman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bende PC Banı Yedim Bir Süre Giriş Yapmadım Valoya Sildim Dün Tekrar Yükledim Girdi Hileyle Yine Kullanıyorum

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorunu çözmüş bulunmaktayım, aslında çok bilinmeyen karışık bir konuymuş.

Herkesin de bu konuyu çözebileceğini düşünmüyorum açıkcası, anakartınızın modeline göre değişiklik gösterebiliyor bu durum, bios update yaptığınızda tekrardan oyuna girebiliyorsunuz fakat delay banı atıyor bu sefer gene aynı problemi yaşıyorsunuz.

Anakarttan anakarta değişiyor, genelde sorun yaşatmayan anakart modelleri şöyle sıralıyım : GIGABYTE, MSİ, ASUS tip anakartlar oluyor. Bunlar da delay banı sıkıntısı yaşamazsınız ve banınızı kaldırabiliyorsunuz harddisk/anakart banlarını kaldırabilirsiniz bu anakartlardan birini kullanıyorsanız eğer! Diğer anakart modelleri kullanan arkadaşlara maalesef yardımcı olamam delay banı yiyorlar her türlü problem oluyor.

Ben durumu nasıl çözdüm derseniz eğer, msi anakart kullanıyorum. MSİ BIOS versiyonlarını incelediğimde bir eski sürüme döndüm bios versiyonu olarak ondan sonra tekrardan girdim oyuna gayet girdi sorunsuz çalıştı. Tekrar hile kullanmayı denedim test etmek amacıyla gene aynı şekilde ban yedi, sonra tekrar bios update yaptım gene açıldı dslşfkdsşlfkds sınırsız şekilde yapabiliyorum çözüm bulundu .d

Dip not: Aranızda MSI Anakart kullanan arkadaşlar varsa yazsın hwid banı varsa açarız onlarınkini..

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Valorant oynamıyorum ama sitede ki spoofer denedin mi ?

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar, muhtemelen bu sorunu çoğunuz yaşamıştır. Bende yaşamış bulunmaktayım, bir arkadaşın ısrarı doğrultusunda indirdim ve test edelim diye deneyeyim dedim. Pişman etti beni maalesef arkadaş :) anladınız siz orasını işte sıkıntı çıkmaz vs.. dedi.

İnternetten araştırdığım kadarıyla bu durumun çözümü ya anakart'ını komple değişmek ya da bilgisayar üzerinde bazı şeyleri değiştirerek (BIOS HWID ID, Serial Number) gibi şeyleri değiştirerek bu durumu çözebiliyorsun diye tahmin ettim.

Araştırma yaptığım süre zarfı içerisinde çoğu kişi bu konuyu doğru anlatmadığını anladım, çünkü çoğu şeyi denedim ve emin ol daha da bilgisayarı kötü yaptı. Genellikle hile kullanan birisi değilim bunu da söyleyeyim sizlere, arada bi giriyorum ayda yılda bir kez şuan o'na denk geldim işte anladınız demek istediğimi...

Spoofer olayını araştırdım, çoğunu da buldum fakat zaten bildiğiniz üzere hepsi ücretli dolar olarak satıyorlar ve çoğusu dolandırıcı bu riske girmek istemedim. Woofer diye bir yer var oraya baktım fakat ödeme yaparken ülkenizde bu hizmet verilmiyor diye hata aldım. Çoğusu maalesef türkiye'ye garezi mi var anlamadım gitti orası ayrı bir konu arkadaşlar :)

Valorant hwid ban yedim maalesef bu durumu sizce nasıl çözebiliriz? Aranızda spoofer mantığını bilenler veya valorant ban kaldırmayı ileri seviye bilenler varsa lütfen bana ulaşsın.

Yardım eden, olmaya çalışan, yardım sever tüm üyeler, moderatörleri, kuruculara şimdiden teşekkür ederim. :mum:

English

I got hwid ban from Valorant, I tried all kinds of solutions but it doesn't work.
I've searched everywhere but most of them give wrong information.

I am waiting for helpful, moderator, founder, manager friends in the comments.
Format+Bios update/ AMIDEWİN ve Afuwin spoof baktın kalktı oyuna girdin oynadın sonra hesap banı mı yedin, SSD/HDD raid, tamamdır.
Post automatically merged:

Valorant oynamıyorum ama sitede ki spoofer denedin mi ?
Sitedeki vanguard için uygun değil, çalışmıyor.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
spoofer yada bios seri numaralarını deişttirt bence

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dostum önce bir temiz format sonro bios up/down spoofla bir de tertemiz bir şeyin kalmaz

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
HWID ban bence ekran kartı veya anakarttan id numaralarından banlandığı için kaldırıldığı pek mümkün değil başka pcde ondan dolayı çalışıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ben anakartın yeri değiştirilirse değişir diye biliyorum
Post automatically merged:

Spoofer kullanarak kaldırabilirsin

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam internette bir cok yöntemler var ama onlarda artik işe yarar durumda değil fixlettiler diyebilirim anakartina göre işlemler uygulayanlar var veyada spofferlar var ama ücretsiz olani kullanmamani tavsiye ederim parcalarini bozabilir paran var ise spoofer satin alarak daha saglikli spof atabilirsin yada 3 ay bekleyerek hwid acilabilir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...