Hata Konuları Açmayın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emektar Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Sayın Üyelerimiz;

Hilelerde aldığınız her sorunda konu açmayın.Bunu birçok yetkililerimiz bildirdi böyle yapanlara.

Bu Konuya yorum atıp aldıgınız hatayı bildirebilirsiniz boşuna açılmadı bu konu,forumda arama yapmadan direk tekniker nerde bilmem vs. vs.;

İlk önce forumda arayın hatanızı bulamazsanız, Verdiğim konuya yorum atarsınız, orda yazan sorunlara bakılıp ona göre bi çözüm aranıyor boş boşuna yorum atıyoruz sanmayın.

Eğer aldıgınız hata ordada yoksa TS3 gelip Öncelik ( Tekniker ) beklersiniz, Odası mevcut.Ha bekleddiniz beklediniz tekniker gelmedi diğer yetkililer bakar zaten, ha olurda bakmazlarsa konu açmayın sabredin.

Konu Link : Tıkla Git

Anlayışınız için simdiden teşekkürler.

Üye
9 HİZMET YILI
Dword GP Farmer 2.0 ile ilgili bir sorunum var. ilgili bölümlere yazdım sorunumu ilginiz için teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi sorun şöyle ben tıklıyorum açılıyor giriyorum ilk baş bekliyorum giriş bölümü gelsin geldikten sonra hesabımı yazıyorum giriş tuşuna basıyorum gidiyor ama menü gelmiyor sonra bide xigncode dolarken deniyim dedim fakat oyuna başla dediğim gibi kaybolduğunu farkettim sizce sorun nerede ? yazarsanız sevinirimhade bea bi el atın artık

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
abi security alert log hatasi aliyordum araştirdim denedim 1saaattir ugrasiyorum yeniden acip kapattigimde pcyi "Could not init ClientShell!" hatasi almaya başladim dword hack'i yükledikten sonra oldu yardimci olun lütfen..

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sorun: Opera kullanıcısıyım ****** onayını yapıyorum ve loaderi tekrar başlatın diyor tekrar başlatıyorum ama hep r3kl4mı onaylayp yeniden başlatın diyor

NOTT:Modem resetleyip tekrar denedim olmyr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...