- Yasaklandı
Banlı Üye
güncellenirken mi böyle hatalar alınıyor yoksa sistemimizden kaynaklı mı oluyor
Dostum aynı hata bendede var çözemedim format attım olmuyo inşallah güncellemeye alırlar.hocam yardım edermisin pubg steam hilede
[Failed Executing Method [1]. || Attempting Method [2].
Failed to load Driver! (Disable Antivirüs/Firewall)] bu hata geliyor varm çözüm bulabilen ya hile yüklendi diyor sonra bu hata geliyor
hocam hileyi güncelleseler iyi olacak botları göstermiyor yeni gelen silahlar goster miyor ve pubg lite deki f1 battle modu olsa cok iyi olur iletirseniz cok sevinirim yaDostum aynı hata bendede var çözemedim format attım olmuyo inşallah güncellemeye alırlar.
hocam ben normal üyeyim adminler zaten mesajlarımızı görüp gereken işlemleri yapıcaktır ve inşallah hemen güncellemeye alınır.hocam hileyi güncelleseler iyi olacak botları göstermiyor yeni gelen silahlar goster miyor ve pubg lite deki f1 battle modu olsa cok iyi olur iletirseniz cok sevinirim ya
hocam hileyi güncelleseler iyi olacak botları göstermiyor yeni gelen silahlar goster miyor ve pubg lite deki f1 battle modu olsa cok iyi olur iletirseniz cok sevinirim ya
[Failed Executing Method [1]. || Attempting Method [2].Dostum aynı hata bendede var çözemedim format attım olmuyo inşallah güncellemeye alırlar.