Duyuru Hata ve Çözümleri MemoryUI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Bana ne olacağı mükemmel, ama bazen tüm oyuncuları işaretlemiyor ... ne olabilir?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kanka geri donersen ıyı olur pubg lıte hıleyı acıyorum oyuna gırıs yapınca dırek gerı atıyor hıle kapalı gırıyor amaa virüs programları kapalı defender fılandaa geri atıyor anlamadım cozum warsa solersenız cok ıyı olur teşekkurler

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
benim pc de de bazen exeden giriş yapılmış olmasına rağmen langer kendiliğinden kapanıyor ve exe de hata vererek kapanıyor. oyunun heyecanlı yerinde sinir bozuyor. bunu nasıl çözebiliriz

Üye
6 HİZMET YILI
The loader force closes when i load the cheat. What should I do?

Üye
6 HİZMET YILI
windows hizmetleri için ana bilgisayar işlemi çalışmayı durdurdu hatası ve bilgisayar win8 arayüüznden başka bir yere tıklanmıyor erişimim olsa en kötü formatla hallederdim acil yardım çünkü küçük kuzenim eba derslerine katılamıyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
yararlı bir konu olmuş faidelenelim o zaman

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hi i have a problem with the black desert online cheat

When i strart the game i have an error "dhubbbi.exe" (the cheat loader) stop working and crash

I have test on Windows 10 new installation with the official launcher and with Steam launcher in server europe

I have install all of the runtimes what i need ? i think i have not all the requirements installed

Can you help me ? thanks

Düşünme Kaybolursun
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Bende thread stopping hatası veriyor bekliyorum başka hiçbirşey açılmıyor ne yapmam gerek?
Thread Stop external yazısından sonra lol hilesinde hic birsey olmuyor oyuna giriyorum hıcbırsey acılmıyor hot keylere basıyorum bırsey olmuyor
Bana diğer konuda cevap vermiştin nasıl çözdün bunu çözebildiysen eğer hiçbirşey olmuyor gerçekten

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
her şeyi düşünmüşünüz helal olsun dostum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
2 Gün önceye kadar sorunsuz çalışan PUBG Mobile emülatör hilesi artık çalışmıyor, hile menüsü gözekme fakat herhangi bir özellik çalışmamaktadır. Windows Defender registry ile direkt kapatılmıştır. Herhangi bir açık antivirüs programı yoktur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...