siteyi türkiye konumuna kapattıklarından olabilir vpn ile girebiliyosanweb sayfası geçici olarak kapalı olabilir veya kalıcı olarak taşınmış olabilir' bu siteye girerken bu hatayı alıyorum vpn ile girebildim çözümünü bilen var mı?
peki bunun için ne yapabilirimsiteyi türkiye konumuna kapattıklarından olabilir vpn ile girebiliyosan
knka ben vpnsiz giriyorum ?siteyi türkiye konumuna kapattıklarından olabilir vpn ile girebiliyosan
bence vpnsiz giremiyosan care yok vpnli devamkepeki bunun için ne yapabilirim
hosts dosyanı temizlemeyi denedinmi ?web sayfası geçici olarak kapalı olabilir veya kalıcı olarak taşınmış olabilir' bu siteye girerken bu hatayı alıyorum vpn ile girebildim çözümünü bilen var mı?
opera kullanıyorum güvenlik duvarı vs kapalı hiçbir uygulama da yüklü değil engelleyebilicek tüm tarayıcılardan denedim olmadı :dChrome'da ortaya çıkabilecek başka bir yaygın sorundur. Düzeltmek için Chrome'a müdahale edebilecek uygulamaları kaldırın.
Ekli dosyayı görüntüle 45902
chrome üzerinden giriş yapmayı deneyinopera kullanıyorum güvenlik duvarı vs kapalı hiçbir uygulama da yüklü değil engelleyebilicek tüm tarayıcılardan denedim olmadı :d
onu nasıl yapıcam windows 7 kullanıyorumhosts dosyanı temizlemeyi denedinmi ?
denedim o da olmuyorchrome üzerinden giriş yapmayı deneyin
![]()
bu siteyeyse bilmiyorum neden alıyorsun vpnsiz giriyorum chormede eklenti olarak vüris engelleyici tarzı program varmı veya pcde tarayıcı koruması vs varsa kapat tekrar deneweb sayfası geçici olarak kapalı olabilir veya kalıcı olarak taşınmış olabilir' bu siteye girerken bu hatayı alıyorum vpn ile girebildim çözümünü bilen var mı?
hosts nasıl temizlenir şimdi ilk olarak bilgisayarıma gir c ye gir ordan windows a gir ordan system32 ordan drivers ordan etc girdikten sonra orda hosts diye dosya var onu masaüstüne at sonra etc dosyaya geri dön oraya sağ tık metin belgesi aç ismini hosts yap sonra .txt kaldır sadece hosts yazısı kalıcak enter de uyarı gelicek evet de sonra beyaz gibi olucak sağ tığ düzenle de içi komple boş olduğuna dikkat et boşsa olmuş demektir.onu nasıl yapıcam windows 7 kullanıyorum
Post automatically merged:
denedim o da olmuyor
yardımcı olurum tabikide neyi yapamiyorsun söylermisin ?lol hılesı yapamıyorum yardımcı olabılecek varmı acaba
çerez leri silmeyi denedinmi kompleonu nasıl yapıcam windows 7 kullanıyorum
Post automatically merged:
denedim o da olmuyor
teşekkürler olduhosts nasıl temizlenir şimdi ilk olarak bilgisayarıma gir c ye gir ordan windows a gir ordan system32 ordan drivers ordan etc girdikten sonra orda hosts diye dosya var onu masaüstüne at sonra etc dosyaya geri dön oraya sağ tık metin belgesi aç ismini hosts yap sonra .txt kaldır sadece hosts yazısı kalıcak enter de uyarı gelicek evet de sonra beyaz gibi olucak sağ tığ düzenle de içi komple boş olduğuna dikkat et boşsa olmuş demektir.
rica ederim ne demekteşekkürler oldu/Kilit
hosts dan dolayı oluyo bunlar hostusun temizlersen düzeliyo konu kapanabilir #kilitBendede aynı sorun oluyordu ama 1 2 saate kalmadan düzeliyordu sıkıntı sende