Hatsukoi Monster

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
91++1neT4eL._RI_.jpg

Hatsukoi Monster, Akiko Higashimura tarafından yazılan ve çizilen romantik komedi türündeki bir manga serisinden uyarlanan bir anime serisidir.

Seri, liseye yeni başlayan bir kız olan Kaho Nikaido'nun hikayesini anlatır. Kaho, okulda popüler bir öğrenci olan Kanade Takahashi'ye aşık olur, ancak onun gerçek yaşını öğrendiğinde şok olur. Kanade, aslında 5. sınıfa giden bir çocuktur ve ailesi tarafından zengin bir okulda okumak için Tokyo'ya gönderilmiştir.

Kaho, ailesiyle yaşadığı apartmana taşındığında, Kanade de aynı binada yaşamaktadır ve Kaho, Kanade'ye olan hislerini bastıramaz. Kanade, Kaho'nun hislerine karşılık verir ve ikisi de birbirlerine açılırlar. Ancak, Kaho'nun yeni ilişkisi, Kanade'nin eski kız arkadaşı Arisa ve diğer birçok engel tarafından test edilir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kişisel olarak romantik komedi türünü sevdiğim için Hatsukoi Monster'ı izlemiştim ilk bölümleri oldukça eğlenceli ve keyifliydi ancak hikaye ilerledikçe bazı karakterlerin davranışları ve özellikle de Kanade'nin yaşının ortaya çıkmasıyla birlikte biraz rahatsız edici olduğunu düşündüm yine de animeyi izlemek isteyenlere romantik komedi türünü seviyorsanız tavsiye edebilirim

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bunun bi kaç bölümünü izledim acayip sariyor anime severler izlemediyse bi baksın derim.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hatsukoi Monster, romantizm ve komedi öğeleri içeren bir anime serisidir. Hikaye, liseye başlayan Kaho Nikaido'nun, bir çocukla tanışmasını ve ona aşık olmasını konu almaktadır. Ancak Kaho, çocuğun gerçek yaşının 12 olduğunu öğrenir ve bu durum, aşk hayatını oldukça karmaşık hale getirir. Seri, komik anlar, romantik sahneler ve karakterler arasındaki karmaşık ilişkilerin yanı sıra, gençlik döneminin getirdiği sorunları da ele almaktadır. Ayrıca, anime, renkli animasyonları ve ilginç karakter tasarımları ile dikkat çekmektedir.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Listeye ekledim yorumlar için teşekkürler arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...