iyi günler birkaç sorum olucaktı öncelikle istediğim şeyleri söylemek istiyorum valorantta hile yazmak istiyoruFotoğraf bu ama hile kodlamayla alakalı hiçbir bilgim yok ve hile kodlamaya annemle beraber oynadığımHayDay la başlamak istiyorum yani kısaca orata zorluktan imkansıza geçmek istiyorum öncelikle söylemek istediğim şeyler var udemyde bir çok satın aldığım kodlama dersleri bulunmakta alta fotoğrafını bırakırım C# C+ C++ SQL Python Etichal Hacker (Linux Kullanımını Öğretiyor) gibi kendimi bildim bileli hep bir hacker olmak istemişimdir ancak şu anda bilgisayarım iyi olmadığı için bu kadar alan kaplayan uygulamaları çalıştıramıyorum yeni bir bilgisayar alıcam bu konu için şöyle söyliyebilirim ek olarak bir taşınabilir disk veya depolama alanını yükseltebilirsin diyebilrisiniz önceden cevas vermek istiyorum zamanında ssd almak aklıma gelmedi taşınabilir disk aldım 4Tb ancak taşınabilir disk olduğu için bilgisayara usb le bağlandığı için aksilikler çıkıyor mesela visual studio kuramıyorum yani kurulum programını indiriyorum ancak taşınabilir diskin içine kurmama izin vermiyor bu konuyu cevapladığımı düşünüyorum ben şuanda sadece bilgi almak için geldim hemen yapıcağım birşey değil bu yeni pc alınca yapıcam ama o kesin her neyse konuma devam ediyim HayDayda hile yapmak istiyorum şimdi apk indirebilirsin diyiceksiniz benim amacım google ve supercell hesabım bağlıyken hile yapmak araştırdım ancak hangi kodlama dili ile yazıldığını bulamadım bana şu konuyu öğretebilicek tükçe türkçe bulamazsanız ingilizcede olur ancak türkçe daha iyi olur konuyu anlatabilicek bir video bulabilir misiniz ya da hangi programlama dili kullanarak neler yapmam gerektiğini öğretir misiniz ?
anladım yani pc için oyunlarla mobil için oyunlar arasında fark var peki önerebiliceğin başlangıç uygulaması var mı ? yani fps oyunu anticheatı olmayanvalorantda hile yapmak için mobilde hile yapmaya çalışman mantıksız alaksı yok çünkü mobilde o tarz oyunlarda hile yapmak bence daha zor hatta
sana tavsiyem cheat engine öğren sonra c++ öğren github dan hile koruması olmayan fps oyunu hilelerini inidirip kodunu incele mantığını anlamaya çalış ve basit oyunlarda hile yapıp kendini geliştir.
eğitimler için youtube ve btk akademi kullanabilirsin
dediğim gibi şu bilgisayarı hallettiğim zaman durumum açılıcak çünkü az buz bi para değil durumum açılınca zaten udemyden özel ders alabilirim youtube yerine udemyden ders önerir misiniz ?valorantda hile yapmak için mobilde hile yapmaya çalışman mantıksız alaksı yok çünkü mobilde o tarz oyunlarda hile yapmak bence daha zor hatta
sana tavsiyem cheat engine öğren sonra c++ öğren github dan hile koruması olmayan fps oyunu hilelerini inidirip kodunu incele mantığını anlamaya çalış ve basit oyunlarda hile yapıp kendini geliştir.
katılıyorum günümüz mobil oyunlarında hile yapmak çok daha zor özellikle supercell oyunlarında bence hayday de şu an supercell çatısı altındavalorantda hile yapmak için mobilde hile yapmaya çalışman mantıksız alaksı yok çünkü mobilde o tarz oyunlarda hile yapmak bence daha zor hatta
bende bu fikire katılıyorum mobil oyunlara hile yapmak çok zor sadace offline oyunlarda mevcut diğerlerinde cidden ciddi araştırma gerekiyorvalla hay day hilesi çıksa da yapsak
Post automatically merged:
katılıyorum günümüz mobil oyunlarında hile yapmak çok daha zor özellikle supercell oyunlarında bence hayday de şu an supercell çatısı altında
ciddi araştırmalar yapmak benim işim ancak işin kolay kısmından başlayıp orta zorluk sonra zor kısma geçmem gerektiğini herkes söylüyor ve bende bu konuya katılıyorum ancak hangi offline oyuna hile yazıcağım konusunda fikrim yokbende bu fikire katılıyorum mobil oyunlara hile yapmak çok zor sadace offline oyunlarda mevcut diğerlerinde cidden ciddi araştırma gerekiyor
ah aklıma bir oyun geldi ancak oyuna online güncellemesi geldimi bilmiyorum 8-9yaşlarındayken 999+ kill alıp botların çok kolay olduğu bir oyun vardı ancak botmoldukalrını bilmiyordum her neyse konu bu değil Adı:Special Forces Group 2 ancak buda bir mobil oyunu ama kolay hacklenebiliceğini düşünüyorum bunla başlamam sizce iyi olur mu ?ciddi araştırmalar yapmak benim işim ancak işin kolay kısmından başlayıp orta zorluk sonra zor kısma geçmem gerektiğini herkes söylüyor ve bende bu konuya katılıyorum ancak hangi offline oyuna hile yazıcağım konusunda fikrim yok
cheat engine nasıl kullanılır bilmiyorum bir araştırıcamcheat engine kullan daha kolay
cheat engine kullan daha kolay
cheat engine baktım siz beni nalamamışsınız galiba benim amacım kendi mod menümü tasarlamak sadece kendim için değilcheat engine kullan daha kolay
kanka daha yazı yazamıyon çok komik olduğunu zannediyorsan komik değilsin burda soruma cevap aramaya geldim ve yapılaıyıcak birşey değil iyi bir yazılımcı bunu başarabilir ama her türlü başarır bu fay hattı değil bunu umarım küçük beynine sokabilirsinkanasıl yapıcaz onu abla be
anladım hocam sağolunmotoru ve tersine mühendislik ve c ++ 'yı inceleyin
hocam konu hile kullanmak değil kendi hilemi yazmak istiyorum hile kullanmak istesem araştırıp bulabilirim kolaycaO oyunun hilesi bir tane sitede var reklam oldugu için yasak özelden yaz cevapliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?