Hile kodlamaya nasıl çalışılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba, hile kodlama egitimi alabilecegim ve kendimi geliştirebilecegim bir yer var mı acaba? Temel seviye reverse engineer, ortalama Cheat Engine, biraz C#, C++ HTML falan biliyorum. Eğer kendinden zaman ayırıp ögretebilecek arkadaş varsa da çok mutlu olurum. Kendimi bu sektörde geliştirmek istiyorum, şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yani internette bu işi bedava yapan çok çok az kişi var ki onlarda seneler önce bırakmışlar ögretmeyi eski videoları falan var. genellikle ücretli kurslar falan oluyor. ya da işi bilen birisini bulup kendisi ile irtibata geçip ücret karşılıgında ders vermesini isteyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Udemy gibi yasal sitelerden hile kodlama içerikleri göremezsin. Sadece bilgilendirici videolar çekerler. Bu konuda size en iyi şekilde yardım yapabilecek kişi hile kodlamaya başlayacağınız oyunda hile yazmış biri olur. Bir kaç arkadaşım var , biri valorantta arduino cihazlar ile hile yazıyordu. Eğer ihtiyacın olursa onla da iletişim kurmanı sağlayabilirim :)

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
c++ öğrenmen gerek birazda bak udemy falan eğitim videoları var geliştirirsen kendini iyi hileler yaparsın

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
c+ ve c# öğrenmeni tavsiye ederim

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Python bilen biri olarak söylüyorum c# falan boşver onlar çocuk işi Python'da herşeyi yaparsın ve Python zor diyenlere bakma Python'u öğrenmek hem sana hile harici çok şey katacak hemde daha paraya odaklı şeylerin yolunu açacak

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Udemy gibi yasal sitelerden hile kodlama içerikleri göremezsin. Sadece bilgilendirici videolar çekerler. Bu konuda size en iyi şekilde yardım yapabilecek kişi hile kodlamaya başlayacağınız oyunda hile yazmış biri olur. Bir kaç arkadaşım var , biri valorantta arduino cihazlar ile hile yazıyordu. Eğer ihtiyacın olursa onla da iletişim kurmanı sağlayabilirim :)
discord verirmisin ?

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar bir oyunun offsetlerini ve adreslerini nasıl dumplayabilirim

Üye
2 HİZMET YILI
Python bilen biri olarak söylüyorum c# falan boşver onlar çocuk işi Python'da herşeyi yaparsın ve Python zor diyenlere bakma Python'u öğrenmek hem sana hile harici çok şey katacak hemde daha paraya odaklı şeylerin yolunu açacak
Mesela neler yapılabilir python ile? Fikir verebilir misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...