Süper Üye
KTM bunların arasında bence en zayıf olanı. BMW benim için efsane GS serisiktm gayet iyi be
KTM bunların arasında bence en zayıf olanı. BMW benim için efsane GS serisiktm gayet iyi be
Sen ben bazıları hala hayal kurabiliyor. Artık hayal dahi kuramayanlar var brohayalimiz varda umudumuz ve paramız yok be bro
günlük için ktm kullanırdım kankamKTM bunların arasında bence en zayıf olanı. BMW benim için efsane GS serisi
motor düşünülebilir diyordum, şimdi onların fiyatıda arttı şaka gibiSen ben bazıları hala hayal kurabiliyor. Artık hayal dahi kuramayanlar var bro
ööfff o bi mükemmel abi2021 Nissan GT-R fenasıı
black series akarMercedes AMG GTR
baya iyibenim hayalim tesla çok konforlu ve performansıda iyi gibi
daha iyileri olsun kralBende astra j var ama bi scirocco
tesla canya bende çok istiyorumda hayel ama işte mümkün değil TR şartlarındaTesla herhangi bir modeli olur TR'ye geliyomuş ama alması hayal![]()
tr de olsa bile yollar kötü beetesla canya bende çok istiyorumda hayel ama işte mümkün değil TR şartlarında
o da doğru köstebek çukuru gibi zevk almazsın sürdüğünden detr de olsa bile yollar kötü bee
ancak istanbul veya ankaranın otobanlarında iş görür gibi yao da doğru köstebek çukuru gibi zevk almazsın sürdüğünden de
Yok be Tesla olsun da çukur da olsa zevk verir adamao da doğru köstebek çukuru gibi zevk almazsın sürdüğünden de
otobanda yine idare ederde istanbuldamısın bilimiyorum ama ara yollar çok dar istanbulun rezaletancak istanbul veya ankaranın otobanlarında iş görür gibi ya
süremedikten sonra..Yok be Tesla olsun da çukur da olsa zevk verir adama