Arkadaşlar 2013 de facebookda bir kız ile konuşuyordum 2015 de facebooka girmeyi bıraktım ve kızla ilişkim kesildi fakat eski hesaplarıma bir gireyim bakayım dedim kız bana ulaşmaya çalışmış 3 sene boyunca (2015, 2016, 2017) mesaj atmaya devam etmiş belki gelirim umuduyla sonradan öfkeli konuşmuş neden birşey demeden bırakıp gittin diyip dahada yazmamış 2018 de mesaj atmamış sadece bu kıza ulaşmak istiyorum özür dilemem gerek ve durumu izah etmem gerekiyor o zamanlar facebookda fake hesap olayları çok olduğu için gerçek resmini bilmiyorum onun hakkında tek bildiğim şey ADI SOYADI VE MEMLEKETİ sizden istediğim bu bilgiler ile o kızı facebook yada instagramda bulabilirmiyim yeni bir hesabı var ise ? yani facebookda arama yerine isim ve memleket yazınca (örn. Murat Çakır Muğla) o memlekette olan o isimdeki insanları gösteriyordu filtreliyordu aynı şeyi instagramda yapamıyorum kızın ismi SUDE soyadı BİLGİN memleketi HOPA/ARTVİN bu kadar bilgiye sahibim kısacası instagramda arama yerinde sadece hopada yaşayan sude bilgin ismindeki insanları nasıl bulabilirim ?