artık o facebook adresini kullandığını sanmıyorum 1 haftadır mesaj atıyorum daha iletilmemiş bile ayrıca fotoğrafıda yok zaten fake hesapaslında instagramda bazı bordo bereliler var her şeyi buluyorlar ama kızın ismiyle değilde hesabını facebook a bağla eğer arkadaşsanız görebilirsin belki daha hızlı bulabiilirsin.
Not:Bordo Bereliler İfşacı
Valla o bordo berelilerden olsaydım yardım ederdim de benimde tek bildiğm taktik bu bende hesap çalmayı öğrenmeye çalışıyorum bilen var öğretmiyor bilmeyenlerde bilyiorum diyor sallıyor olmuyor bilen varsa yardım etsin bariartık o facebook adresini kullandığını sanmıyorum 1 haftadır mesaj atıyorum daha iletilmemiş bile ayrıca fotoğrafıda yok zaten fake hesapinstagramını bağlıyabileceği bir hesap değil ama bir umut onuda denerim
Valla o bordo berelilerden olsaydım yardım ederdim de benimde tek bildiğm taktik bu bende hesap çalmayı öğrenmeye çalışıyorum bilen var öğretmiyor bilmeyenlerde bilyiorum diyor sallıyor olmuyor bilen varsa yardım etsin bari
tamam adamsınİnstagramım : baayazs (13k takipçi olan) ekle beni şu kızı eğer bulabilirsem hesap çalma yöntemlerinden bildiklerimi anlatırım sana birara
aga bee bir bulsamaynı durumu ben yaşadım kızları kaybettim 2-3 tane senin kız'da benim memleketten belkide benim köyümden
denedim ve hala deniyorum her gün her aklıma geldiğinde yazıyorum fakat daha mesaj bile iletilmedi offSende ulaşmaya çalış faceden 2-3 sene belki bakar
ya bi üstteki mesajı okusaydınAga İnstgramdan Bakda Ama Kullanıcı Adı Böyle İsim Değilse Farklıysa Ne Yapcan? Zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?