Hayat İşte....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Selam Gençler
Her Oyuncu Gibi benimde annem babam ikidebir denetleyip,kapatmamı söylüyorlar alışık olduğum birşey fakat bu kez farklı oldu
Ders Çalıştıktan sonra mutfağa gittim bişi atıştırırım diye. Sonra gevrek koyup yicekti sütü koyarken ablam o yarınki sütüm diyerek bana bağırdı gidip annemlere söyledi.Bende ben koydum gibi saçma saçma şeyler söyleyince durduk yere ''Bilgisayar krizinmi geldi''dediler çok gücüme gitti yani bn birşey yapmadığım halde böyle bir söz aldım görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

succ
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
banada ona benzer bişey olmuştu tatile gitmiştim halamlarla falan geziyoduk akşama doğru yürüyüş falan yapıyoduk ben bayağı yorulmuştum kiloluyum bayağı ve bi bank a oturdum halamda bana bilgisayardan başka yaptığın bişey mi var diyince sinirlerim oynadı yerinden büyüğüm diye ses etmedim ne diyeyim dostum anlıyorum seni şahsen

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
banada ona benzer bişey olmuştu tatile gitmiştim halamlarla falan geziyoduk akşama doğru yürüyüş falan yapıyoduk ben bayağı yorulmuştum kiloluyum bayağı ve bi bank a oturdum halamda bana bilgisayardan başka yaptığın bişey mi var diyince sinirlerim oynadı yerinden büyüğüm diye ses etmedim ne diyeyim dostum anlıyorum seni şahsen

en azından sen beni anlıyorsun  :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...