Deniyorum ama olmuyorDostum görmezden geleceksin, başka çözümü yok.
Dükünde sadece sevgilinden bahsettik bugün notlarım konusunda yardım istedim cidden moralim kötü ne yapacagimi bilmiyorumDünde aynı konuyu açtın?
Peki sana bir soru, neden lise hayatında sevgili istiyorsun? Nereden biliyorsun seni bırakmayacağını? Üniversite de aşk yaşanır lisede de dostluk derslerine odaklan gül geç.Dükünde sadece sevgilinden bahsettik bugün notlarım konusunda yardım istedim cidden moralim kötü ne yapacagimi bilmiyorum
Çok saol bu yorum cidden beni çok etkiledi"Allah'tan kolaylık isteme, zorluklarla başa çıkabileceğin bir güç iste."
Çok üzüldüm bende benimkine dert diyorum allah yardımcın olsunkeşke benimde sınavlarım zor olsaydıda babamı 15 yıl sonra bulmasaydım haline şükret
Teşekkürlerkarı kız işini sonraya ertele ama harbi seviyosan boşla okulu okul 4 yıl ama aşk∞ sonsuz dur unutma
Deniyorum olmuyorDerslerine odak ver kıza bakmayı keseceksin.
Yaptığın yorum çok iyi geldi saolbrom lisede dostluk üniversitede aşk arkadaş edin okuldan çağır hepsini çık gez kafanı dağıt aklında karı falan kalmaz biraz lider yapısı takınıp ders konusunda hepiniz toplanıp çalışın vs dostluk çok önemli buradan sana ancak yazımız ulaşır elimiz omzuna değmez o yüzden uyuşabileceğin arkadaşlar edin ve onlar ile kafanı dağıt seni çok iyi anlıyorum mizantropik biriyim ancak yer yer ben de yalnızlık çektim ve 1-2 arkadaş edindim tamamen uyuştuğum bu sayede ne yalnızlığım ne aşk acım ne de dert tasam kaldı Çıkışta arkadaşlarınla yaptığın bir saatlik sohbet tüm günün stresini alır gülüp eğlenirsen umarım yardımcı olabilmişimdir kardeşim selametle.
Rica ederim brom her genç belli bir yaş aralığında bu tarz bunalımlarla karşılaşabiliyor ben de Hemşire/Özel eğitim uzmanı olarak elimden geldiğince yol göstermeye çalışıyorum forumun amaçlarından birisi de budur ille de donanım yazılım oyun konularında değilYaptığın yorum çok iyi geldi saol
17 yasındayım hayatımda hıc aska kapılmadım hep onume baktım ve boyle yapıcam ask boşRica ederim brom her genç belli bir yaş aralığında bu tarz bunalımlarla karşılaşabiliyor ben de Hemşire/Özel eğitim uzmanı olarak elimden geldiğince yol göstermeye çalışıyorum forumun amaçlarından birisi de budur ille de donanım yazılım oyun konularında değil
Brom bu güzel bir şey diyemem sonuç olarak yaşaman gerek bir şey. Elinde sadece beyaz varken güçlü değilsindir hem siyah hem beyazın varken beyaz kalabiliyorsan güçlüsündür17 yasındayım hayatımda hıc aska kapılmadım hep onume baktım ve boyle yapıcam ask boş
nerde okuyorsunki15 Yıldır Sapım Yani Hic Sevgilim Olmadı Şimdiki Kızlarlada Olunmaz Burda Liseyi Anlatsam Bizim Liseye Baskına Gidersiniz Anlat Diyen Varsa Anlatıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?