Hayatım Düzene Girdi Hepinize Teşekkür Ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Selamlar Gençlik Geçenlerde Post Paylaşmıştım Çok Sıkıldığımı Söylemiştim Her Şeyden Bunaldığımı Söylemiştim İnsanlardan Nefret Ettiğimi Söylemiştim
Önerdiğiniz Şeyleri Ön Görüp Yapmaya Başladım Yaptıklarım.
1- Tekrardan Yaptığım İşi Sevmeye Çalıştım Çalıştığım Ortamda Sohbet Muhabbet Kurmaya Çalıştım Başardım.
2- Netflix&BluTV Macera&Aksiyon Dizileri Filmleri İzlemeye Başladım Gayet İyi Gidiyor.(Film İsmi İsteyenler Yazsın Geri Dönüş Yapıcam )
3- Benim İçin En Önemlisi Bir Sokak Hayvanı Sahiplendim Adı Vortex(Erkek) Bir Rottweiler 3.5 Aylık
4- Bir Çok Arkadaş Edindim Kadın Erkek Bol Bol Sohbet Ediyoruz Bol Bol Aktivite Yapıyoruz
5- Bilgisayar Telefon Kullanımını Azalttım

Tavsiyede Bulunduğunuz İçin Teşekkür Ederim.

Hayatım Düzene Girdi

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Geçenlerde görmüştüm senin konuyu aynısı bende yaşadım ama lise 12 baya sardı beni :) 3 5 arkadaş edindim yeterli :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
En iyisini yaptın hayat 7 24 pc telefon başında asosyal yalnız geçirmekten ibaret değil arkadaş çevre,dost,sevgili bunlar çok önemli şeyler sevindim senin adına

Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
En iyisini yaptın hayat 7 24 pc telefon başında asosyal yalnız geçirmekten ibaret değil arkadaş çevre,dost,sevgili bunlar çok önemli şeyler sevindim senin adına
Arkadaşlar üni sınavına girenler benim Bi konuya el atabilirlermi valla dardayımm ne yapacağımı bilmiyorum genel off topic bölümünde

Pilaxinaris
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
benimde bir evcil hayvanım var 3 senedir beraber benimle blue rus kedim var adı silver evde o olmazsa inan hayatım cehennem dönüyor

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ama seçeceğimiz arkadaşlarda adam gibi olacak menfaat için yanınızda olandan uzak durun

Maskeler değişir maskeyi takanlar hep aynı kalır
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ne Mutlu sizlere reis Hep devam etmesi dileğiyle. önüne bir engel çıktığında yılma, sıkıldığında kafanı her zaman bir şeyler ile meşkul et bu sana iyi gelecektir emin ol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...