hayatımın en kötü günü

ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bugün, hayatımın en kötü haberlerinden birini aldım. Aylar Önce, dış kaynak muvazzaf kara kuvvetleri subay teminiden, ön sağlıktan ve mülakatlardan geçmeme rağmen ,ikincil etap sağlıkta kronik hastalığım olan, sedef hastalığına yenik düştüm ve subay olamaz yazısını sicilime bir taş gibi yazdırdım. iki yıl kadar bu işe gönül ve emek verdim. 14 yaşımdan beri bu nalet hastalık, neredeyse bütün vücudumu sardı. ve maalesef bir tedavisi yok. 18 yaşımda msü sınavlarında sözlü mülakatlardan elenmiştim. ve böylece kara harp okuluna gidememiştim. 4 yıl üniversite okuyup, dış kaynaktan girmek için hazırlıklarımı yaptım. biliyordum sedef hastalığının engel olduğunu, ancak bu kadar fazla yerimde yoktu, ve sorun değildi. ancak zaman daraldıkça, içimdeki stres ve sinir artı, sonucunda ise her yerim yara bere içinde kaldı. bugün ise dermatoloji ve romatoloji kurulundan, red kağıdını aldım. arkamda yıkılan hayaller ve TSK'ya edemeyeceğim hizmetin hüsranı kaldı. yakın zamanda silahlı güvenlik görevlisi belgesi alarak, kpss puanım ile atanmaya çalışacağım. bu efkarımı yakınımdaki dostlarım, ailem ve birde siz değerli memory hackers forum üyeleri ile paylaştım sevgiler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka bende herhalde 5-6 yasindan beri asker olmak istiyorum ama 3 yasinda benim seruven basladi tepeden tirnaga diye bi tabir var ya tam olarak oyleyim kafatasim. kaburgalarim, omuz, koprucuk kemigi. kolum. isaret parmagim. ve ayak parmagim kirildi hareket kisitliligim veya hicbir engelim yok ama sadecece bu yuzden almadilar beni de

Üye
1 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim, amaçlar değişir hayallerde değişir,belki çok hayal kurmuştun olması için ama bazen böyledir. Burdan anladım bir kerede olsa hayallerin için hüngür hüngür ağladığını ama sen gönlünü ferah tut o gözyaşlarının bedelini ve karşılığını alacaksın sevgiyle kal iyi ol.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
çok geçmiş olsun dostum, bize de acını paylaşmak düşer. çok önceden askeri lise için gecesini gündüzüne katıp hem fiziki hem mental hem de akademik olarak çok çaba sarf etmiş, kendinden ve hayatından taviz vermiş biri olarak sözlü de referansa takılıp elenmiştim. seni çok iyi anlayabiliyorum. umarım hayatında o kadar güzel gelişmeler olur ki bu günleri sadece anı olarak hatırlarsın. en iyi dileklerimiz seninle. iyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
öncelikle geçmiş olsun abi vardır her şeyde bir hayırlısı yoklama dönemindeyim bende subat ayında galiba subat celbinde gidicem stres ufaktanda olsa bastırdı arkadaşlarımın hepsi yaptı erteledim ben 1 senem daha var ama ertelemeyi bozmak durumunda kaldım acemi birliğinden usta birliğine gidene kadar can çekişicem gibi duruyor tekrardan geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun hocam ilerideki hayallerini gerçekleştirmek nasip olur umarım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun onca emek ve hayallerinin yıkılması yeniden stres ve depresyona girmene sebep olucak ama pes etmeyip hayalinin devam etmen büyük bir irade ister bu yolda devam etmen için seni destekliyorum....

Banlı Üye
geçmiş olsun gelecekteki farklı hayallerin gerçekleşir umarım