ahahahah
Uzman Üye
bugün, hayatımın en kötü haberlerinden birini aldım. Aylar Önce, dış kaynak muvazzaf kara kuvvetleri subay teminiden, ön sağlıktan ve mülakatlardan geçmeme rağmen ,ikincil etap sağlıkta kronik hastalığım olan, sedef hastalığına yenik düştüm ve subay olamaz yazısını sicilime bir taş gibi yazdırdım. iki yıl kadar bu işe gönül ve emek verdim. 14 yaşımdan beri bu nalet hastalık, neredeyse bütün vücudumu sardı. ve maalesef bir tedavisi yok. 18 yaşımda msü sınavlarında sözlü mülakatlardan elenmiştim. ve böylece kara harp okuluna gidememiştim. 4 yıl üniversite okuyup, dış kaynaktan girmek için hazırlıklarımı yaptım. biliyordum sedef hastalığının engel olduğunu, ancak bu kadar fazla yerimde yoktu, ve sorun değildi. ancak zaman daraldıkça, içimdeki stres ve sinir artı, sonucunda ise her yerim yara bere içinde kaldı. bugün ise dermatoloji ve romatoloji kurulundan, red kağıdını aldım. arkamda yıkılan hayaller ve TSK'ya edemeyeceğim hizmetin hüsranı kaldı. yakın zamanda silahlı güvenlik görevlisi belgesi alarak, kpss puanım ile atanmaya çalışacağım. bu efkarımı yakınımdaki dostlarım, ailem ve birde siz değerli memory hackers forum üyeleri ile paylaştım sevgiler.