Hayatınız Nasıl Gidiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merak ettimde şahsen benim hayatımda her ne kadar 2020 kötü geçsede benim için iyi geçti gibi bir şey oldu sadece bana mı böyle oldu acaba genel olarak sizlerinde fikirlerini almak istedim 3,5 senelik sevgilimden ayrıldım fakat şuan yeni bir sevgilim var ve dahada mutluyum genel olarak maddi acıdan herhangi bir zorlukta çekmedim benim hayatım güzel sizlerin hayatları nasıl merak ettim derdi olan arkadaşlarımızı dinliyelim sohbet muhabbet olsun belki tanışır dost arkadaş oluruz kim bilir :)

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Kardeşim 2020 şahsen benim içinde çok kötü geçti ilk olarak festivallere gidicektim biletleri dahi hazırdı ertelendi ve milyon bilet geri ödeme yapmadı.En önemliside jandarma eğitimleri ertelendi bir türlü eğitimlere gidemedim o yıl benim içinde bir felaket şekilde geçti.Temennim bu yıl iyi geçmesi hepimiz adına.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim 2020 şahsen benim içinde çok kötü geçti ilk olarak festivallere gidicektim biletleri dahi hazırdı ertelendi ve milyon bilet geri ödeme yapmadı.En önemliside jandarma eğitimleri ertelendi bir türlü eğitimlere gidemedim o yıl benim içinde bir felaket şekilde geçti.Temennim bu yıl iyi geçmesi hepimiz adına.
rabbim her zaman en iyisini bilir ve yapar ben inanıyorum ki her ne kadar 2020 fragman 2021 şimdi başlıyor muhabbetleri dönsede hepimiz için herkesler için iyi günler bekliyorum ya da ben hayata karşı iyimserim bilmiyorum. Fakat hepimiz tüm insan ırkı cinsiyet din ırk ayırt etmeden her güne daha iyi uyanmayı temenni ediyorum ki öylede düşünerek uyanmak bile bana göre bir bakıma etki ediyor o yüzden de mutlu oluyor olabilirim :)

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hehe hayvan gibi ders biriktirdim şuan köpek gibi çalışıyorum pandemi başında sabah akşam oyun oynuyordum :D büyük sıkıntıdayım :Dayrıca 2021 de daha kötü şeyler olucak bence :D ALLAH belamızı vericek biz akllanmadığımız sürece ve dünyanında pek akıllandığını sanmıyorum ben hayırlısı diyelim :/

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bueno, mi vida no es nada interesante

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hehe hayvan gibi ders biriktirdim şuan köpek gibi çalışıyorum pandemi başında sabah akşam oyun oynuyordum :D büyük sıkıntıdayım :D
böyle bir durumda bir bakıma pandemi döneminde az çok da eğlendiysen ne mutlu sana yeri geldiğinde çalışıp dersde yapmayı aksatman kötü olmuş ama üstesinden gelirsin eminim :)
Post automatically merged:

Quizás no vives, siempre pasan cosas interesantes en la vida de todos

Bueno, mi vida no es nada interesante

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
rabbim her zaman en iyisini bilir ve yapar ben inanıyorum ki her ne kadar 2020 fragman 2021 şimdi başlıyor muhabbetleri dönsede hepimiz için herkesler için iyi günler bekliyorum ya da ben hayata karşı iyimserim bilmiyorum. Fakat hepimiz tüm insan ırkı cinsiyet din ırk ayırt etmeden her güne daha iyi uyanmayı temenni ediyorum ki öylede düşünerek uyanmak bile bana göre bir bakıma etki ediyor o yüzden de mutlu oluyor olabilirim :)
Aynen öyle kardesim benim her şerde vardır bir hayır.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
İlk defa böyle rutin bir hayat yaşıyorum bir okul zevkimiz vardı onu da sağolsun Pandemi çöpe attı evde sıkılıyor dışarıda çıkamıyoruz korkudan

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kötü, fazla lafa gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hayatıma şükrediyorum şükrümü sadece Allaha yaparım ekonomik sıkıntı cogumuzda olduğu gibi var anne baba ayrı kardeşimle yaşıyorum 7 saat sonra işe gidicem ama hayat yaşamaya değer diye düşünüyorum hayatımda kayıp yaşadığım yıllarımı telafi etmek için çabalıyorum cok zor olsada acı tecrübelerimi kullanmaya calısıyorum bi nevi kendi doktorum olmaya çalısıyorum siz siz olun o böyle ben neden böyleyim demeyin İnancınız imanınız dininiz olmasa bile demeyin

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hayatım kötü gidiyor be arkadaşım sevgilisinden ayrıldı benim başımın etini yiyor bu nasıl hayat onun dır dırını çekmek zorundayım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Ugruna Londra'ya gitmeyip Turkiye de kalıp açtığım şirketimi kapatmak zorunda kaldım. Gerisini sen dusun :)

DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hayat iyi güzel yavaş ilerliyor hep böyle olsun yav

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Biliyorum bencilce ama 2020'm benim için yeterince iyi geçti, yürümek için zamanım oldu hahaha

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
not good i havent done my home work

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
I think 2020 is gone it'll probably run smoothly but still stuck at some places and try to find a way to out that's all about my life tough it sometimes becomes easy :) :)

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Türk lirası gibi bir hayatım var gittikçe değer kaybediyor.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
normal be kankam senin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...